libris.ro

(VIDEO) Protest al polițiștilor din sindicatele ieșene împotriva guvernanților

Marți, 12 ianuarie 2021, membrii Sindicatului Europol Iași al polițiștilor, din Sindicatul Național al Polițiștilor de Frontieră și din Sindicatul Independent al Funcționarilor Publici cu Statut Special din Penitenciarul Iași, au protestat în fața sediului prefecturii din Iași, împotriva guvernanților, revendicând anumite drepturi salariale.

Printre vacarmul de nedescris produs de vuvuzele și sunete de alarme, liderii sindicali își rosteau de pe treptele din fața prefecturii Iași revendicările salariale și nemulțumirile legate de situația actuală a polițiștilor din România.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


În cadrul protestului cu cântece patriotice în fața sediului prefecturii din Iași, organizat de Sindicatul Europol Iași al polițiștilor, Sindicatul Național al Polițiștilor de Frontieră și Sindicatul Independent al Funcționarilor Publici cu Statut Special din Penitenciarul Iași, s-a strigat îndelung „JOS HOȚII!”. O fi auzit și Costel Alexe? Toate tunurile sunt în aceste zile pe liberalul „Costăchel”, hârciogul partidului care a strâns o avere uriașă în imobiliare și terenuri în multe comune din județul Iași.

Deși până și președintele Klaus Iohannis îi solicită suspendarea, președintele Consiliului Județean Iași, Costel Alexe, este de negăsit, așa cum o arată și presa locală ieșeană:

„Toți ochii pe Costel Alexe. Iohannis cere suspendarea sa. Șeful CJ este de negăsit”, scrie Ziarul de Iași

Situația este una de-a dreptul ridicolă, în condițiile în care se anunță tot mai multe și mai ample mișcări sindicale de protest, iar șeful CJ să fie tocmai în asemenea momente de negăsit, când el este practic reprezentantul guvernului în teritoriu.

Nota noastră: Trebuie să mărturisim că de când activăm în jurnalism, niciodată n-am văzut o imagine mai sumbră a poliției din România. Printre protestatari se afla un polițist îmbrăcat în uniformă, cu o mătură în mână și legat cu niște lanțuri uriașe la picioare, puternic ruginite… O asemenea imagine este mai grăitoare decât o mie de cuvinte. Nu puțini dintre poliștii aflați ieri în fața prefecturii s-au ferit să vorbească răspicat despre sclavie. Să afirme și să afișeze pe pancarte că în sistemul actual avem de-a face cu sclavia! În secolul XXI! În ce hal ați adus într-un timp extrem de scurt Țara, nemernicilor de la guvernare?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info