libris.ro

Senatoarea Diana-Iovanovici Șoșoacă anunță că îi face plângere penală medicului care încearcă să-și constrângă pacienții să se vaccineze

„Medicul Cătălin Petrencic, cel care a încercat să își constrângă public pacienții să se vaccineze anti-Covid spunând că altfel nu îi mai tratează, este „măcelărit” pe Facebook, iar avocata Diana Șoșoacă îi face plângere penală”, scrie daniel-roxin.ro.

Medicul de familie Cătălin Petrencic a anunțat public că refuză pacienții care nu se vaccinează: „Așa fac dovada că nu au încredere în mine”.

Pe 12 ianuarie 2021, medicul de familie Cătălin Petrencic anunța pe contul său de socializare următoarele:

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


„ANUNT PUBLIC,

Asiguratii, Conform art 231, alin e), din Legea 95/2006, au obligatia „să respecte cu strictețe tratamentul și indicațiile medicului”.Conform acestui acrticol de lege, ANUNT PUBLIC de acum ca TOATE PERSOANELE INSCRISE LA MINE CARE REFUZA VACCINAREA ANTI-COVID 19, VOR FI SCOASE DE PE LISTA MEA DE MEDIC DE FAMILIE.Este de neacceptat sa continui colaborarea cu pacientii care nu cred in recomandarile pe care le fac. Persoanele care refuza vaccinarea, dreptul lor, fac dovada ca nu au incredere in mine, in ceea ce spun, in ceea ce le recomand sa faca. In cei 33 de ani de practica am vaccinat mii de persoane, am facut zeci de mii de inoculari si nu am avut reactii adverse decat foarte putine si minore. Cred in vaccinuri, chiar si in cele nou aparute sau schimbate in acesti ani. Vaccinarea a reprezentat pentru mine partea cea mai importanta a activitatii de preventie. In toti acesti ani am avut o singura persoana care a refuzat vaccinarea celui de-al doilea copil si i-am cerut sa-i ia fisa si sa se mute la alt medic. Ceea ce a si facut.”, a scris Catalin Petrencic pe facebook

Foto: captură facebook Cătălin Petrencic

Senatoarea Diana-Iovanovici Șoșoacă s-a arătat revoltată de atitudinea medicului Cătălin Petrencic și a publicat pe pagina sa de Facebook textul convenției de la Oviedo care stipulează ce înseamnă CONSIMȚĂMÂNTUL în cazul actului medical, un lucru pe care Cătălin Petrenciuc pare că nu îl înțelege.

„În ceea ce privește postarea dlui dr Cătălin Petrencic, vă aduc la cunoștință următoarele:

În calitate de senator al României voi sesiza toate instituțiile abilitate și voi solicita luarea de urgență a tuturor măsurilor care se impun împotriva dvs, pentru a nu mai prejudicia și alți pacienți, cetățeni români, care au dreptul la sănătate într-un cadru legal în care drepturile și libertățile cetățenesti să le fie respectate.„, a scris pe facebook senatoarea Diana-Iovanovici Șoșoacă

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info