A doua paranghelie a lui Orban relevă că pe guvernanți îi doare în cot de „Guvid”

O țară întreagă a putut vedea încă de la începutul acestei mascarade a „Guvidului” cum vrednicii și iubiții noștri conducători stăteau picior peste picior, cu măștile la fund, și savurau claie peste grămadă trabucuri, whisky, bere și alte licori bahice care îi făceau să-i doară în cot de trâmbițările alarmiste ale lui Rafila, Arafat, Cercel și alți barzi și menestreli ai „Guvidului”.

De departe cea mai mare durere în cot era manifestată de către „Il capo di tutti capi” ai menestrelilor, Sică Mandolină. Așa durere într-o anumită parte dorsală a corpului avea Sică Mandolină, încât într-o clădire a guvernului își savura tacticos o țigară, expirând cu patos fumul în nasul colegilor de guvern care manifestau aceeași durere în p…ffff, mă rog, o durere…

Palatul Victoriei, singura bodegă deschisă inainte de 1 Iunie! Cine i-a trădat?, Foto: Trucaj
Palatul Victoriei, singura bodegă deschisă inainte de 1 Iunie! Cine i-a trădat?, Foto: Trucaj

Marți, 25 mai 2021, de ziua lui de naștere, Sică Mandolină a dat iar o paranghelie similară, de data asta chiar și mai aglomerată, chiar în Parlamentul României.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


„PARANGHELIE astăzi la Parlament cu ocazia zilei de naștere a lui Sică Mandolină de la PNL.Uitați-vă cum înfulecă Anisie, sunt zeci de persoane fără mască.Legea este numai pentru fraieri.”, au scris marți pe facebook, 25 mai a.c., cei de la Spune si TU NU #rezist

Te uiți la ei uimit, de-a dreptul năucit, și te întrebi inevitabil dacă ăștia sunt oamenii care au mâncat căcat vreme de mai mult de un an despre necesitatea de a da amenzi nesimțit de mari în comparație cu puterea de cumpărare a românilor și cu nivelul lor de trai, inclusiv unor băbuțe amărâte care nu știau în ce film se găsesc și de ce le fugărește potera pe străzi să le dea amenzi astronomice.

Cel puțin pe madam Anisie, aflată chiar lângă ușă, au prins-o în „gura goală”, într-o ipostază similară cu faza aia penibilă când ea nu avea nimic altceva mai bun de făcut ca sinistru al Educației, decât să asculte pe la ușile sălilor de clasă de prin școli. Dar, na! Se mai schimbă roata? Cum e să fii pândit pe lângă uși? Liberalii, cei mai ipocriți, demagogi și jigodii din Țara asta!

PS: Acesta este un pamflet și trebuie privit ca atare

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info