Mostenirea Clandestina cenzurata de interesele oculte ale alogenilor tradatori de tara
Mostenirea Clandestina este un reportaj realizat de Monica Ghiurco care dupa unele surse din televiziune ar fi avut de suferit de pe urma acestor dezvaluiri ale vremurilor de trista amintire din perioada comunista si nu numai, dezvaluri despre dusmanii si tradatorii Romaniei, unii dintre ei fiind chiar dintre randurile alogenilor cu functii si pozitii inalte infiltrati in timp prin guverne sau diferite formatiuni politice.
Ceea ce se stia deja din mai multe surse: Stelian Tanase a intrerupt transmisia TVRi pentru a cenzura episodul din Mostenirea Clandestina cu specialistul american Larry Watts vorbind despre agentul sovietic Ion Mihai Pacepa si colonelul Ryszard Kuklinski a fost confirmat si de catre Beatrice Comănescu:
„Stelian Tănase m-a sunat și-a mi-a cerut să opresc emisia TVR Moldova. Este fără precedent. Niciun director general sau președinte al TVR, nu a întrerupt emisia. Întreruperea s-a făcut fără argumente, pe un ton, să zicem intempestiv. Nu este în regulă ceea ce s-a întâmplat. Grilele TVR sunt realizate de către canale, aprobate de directorul de programe. Înainte era un consiliu de programe care nu mai există, care aproba aceste grile. Această grilă cadru a fost aprobată în urmă cu aproximativ două luni”
Mostenirea Clandestina cenzurata de interesele oculte ale alogenilor tradatori de tara
”Nu aș fi vrut ca la final de carieră să am asemenea întâmplare. Ceea ce mă face să am întrebări vis a vis de utilitatea serviciului public în condițiile în care emisia se întrerupe arbitrar și fără argumente. Ceea ce se întâmplă este revoltător. Stelian Tănase m-a acuzat că fac propagandă comunistă prin difuzarea documentarului Moștenirea Clandestină”, a mai declarat Beatrice Comănescu.
Note /Surse : [1] deschide.md
Evenimentul din 16 iulie 1479, legat de lucrările de construcție/reconstrucție a Cetății Chilia de către…
Evenimentul din 16 iulie 1894, în care guvernul maghiar de la Budapesta a dizolvat Partidul…
Evenimentul de la Lupșa, din 14 iulie 1910, este un episod mai puțin cunoscut, dar…
La începutul lunii iulie 1601, Mihai Viteazu îşi schimbă tabăra militară de la Debreţin, trece…
Evenimentul din 12 iulie 1907, petrecut la Petroman (azi în județul Timiș), este un episod…
Evenimentul din 11 iulie 1848, când Lajos Kossuth, liderul revoluției maghiare, a cerut recrutarea de…
Leave a Comment