RSS

Procuror italian antimafia: "Spe…

Procuror italian ant…

Un preot care duce gratis copii …

„Copiii auzitori să …

Un grup de "intelectuali români"…

Un grup de intelectu…

Afacerile imobiliare ale băiatul…

Afacerile imobiliare…

(VIDEO) Diana Iovanovici-Șoșoacă…

Diana Iovanovici-Șoș…

Victimele torționarilor care au …

Oscrisoare în exclus…

Fostul deținut politic, Vasile A…

Afost condamnat în 1…

«
»
TwitterFacebookPinterest

Donații

Print Friendly, PDF & Email

Dacă vă place ceea ce facem noi și considerați că acest site ar merita să-și continuie activitatea, puteți ajuta la menținerea acestui portal de știri! Orice donații sunt binevenite și ne ajuta cu cheltuielile pe care le avem cu hostingul, deplasarile, sau cu alte diverse proiecte. Pentru a putea face donații folositi butonul Paypal de mai jos sau pentru depuneri in numerar o puteți face in conturile urmatoare:

Prin transfer bancar: Cont deschis la BANCA TRANSILVANIA AGENŢIA NICOLINA, IAŞI

Cont in LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
Cont in EURO: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift:  BTRLRO22

Titular cont: Fandel Mihai

Sustineti proiectele Glasul.info, sustineti unionismul, sustineti actiunile si initiativele noastre.

Mulțumim pentru donații tuturor donatorilor și sponsorilor de până acum. Donațiile înseamnă mult pentru o publicație independentă precum a noastră, atât ca sprijin pentru acțiunile noastre din țară, cât și ca dovadă de apreciere pentru munca pe care o depunem.

Dar mai important este faptul că realizăm astfel că românii conștientizează cât de importantă este retrezirea conștiinței patriotice românești, încurajându-ne și pe noi și asigurându-ne că suntem pe drumul cel bun.

Prin platforma PATREON

Toți cei care vă simțiți aproape de publicația noastră și rezonați cu ceea ce scriem noi, ne puteți de acum susține dacă doriți și pe platforma Patreon: https://www.patreon.com/glasul

Platforma Patreon este construită într-un mod foarte interesant, în așa fel încât vă puteți transforma într-un fel de mici “patroni” pentru cei pe care-i sprijiniți: artiști, jurnaliști, bloggeri,vloggeri, etc și chiar să sugerați teme pentru articole, postări sau investigații.

Nu vreți să fiți patroni? Să propuneți politica editorială? Acum aveți ocazia să susțineți presa independentă și totodată să interacționați cu noi, spunându-ne sau propunându-ne subiectele pe care le considerați cele mai importante.

După apariția plugin-urilor de tip Ad Block, veniturile obținute de către site-uri din publicitate au scăzut atât de vertiginos incât unele abia își mai pot desfașura activitatea. Întrucât măsurile împotriva pluginurilor de tip Ad Block pe care le-am putea implementa pentru a ne spori veniturile sunt supărătoare și ar oferi o experiență neplacută vizitatorilor și utilizatorilor site-ului nostru, am decis să nu implementăm astfel de contramăsuri.

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasulContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info