Pana la urmă, chiloții lui Tăriceanu si ai lui Bădiță nu sunt chiar atat de diferiti. La nevoie, ar putea sa-si dea reciproc cu tesla-n...
Pana la urmă, chiloții lui Tăriceanu si ai lui Bădiță nu sunt chiar atat de diferiti. La nevoie, ar putea sa-si dea reciproc cu tesla-n…
In timp ce in Parlamentele tarilor din lumea civilizata se regasesc somitățile din toate domeniile, recunoscute intern și international, si mai ales care si-au dovedit un patriotism devotat fata de tarile lor, la noi in Romania sunt promovate ca modele niste specimene care de multe ori abia sunt in stare sa-si lege singuri sireturile la papuci sau sa-si traga nadragii si sa-si acopere goliciunea fizica, intelectuala si sufleteasca.
De ceva vreme circula mai multe stiri despre “activitatea” debordanta si mobilizatoare a lui Florin Bădiță, chilotosul care a organizat No pants day (Ziua fara pantaloni) la metrou in Bucuresti. Sa ajungi la concluzia ca un asemenea individ poate scoate in strada multimi uriase de oameni nu este doar tragicomic, ci ba chiar absolut ingrijorator. Dintr-un individ care se loveste in public cu cartile peste organele “sensibile” (vezi VIDEO), presa de propaganda din Romania a facut peste noapte un mare lider si model mobilizator pentru proteste (!?).
De ce spunem ca pana la urmă, chiloții lui Tăriceanu si ai lui Bădiță nu sunt chiar atat de diferiti? La nevoie, ar putea sa-si dea reciproc cu tesla-n…
Potrivit unui articol din luna aprilie 2016 publicat de catre curentul.info, Tăriceanu nu era in scoala tocmai ceea ce am numi noi astazi un model pentru tineri, un exemplu care sa-i mobilizeze, “să le stârnească elanul făptuitor…”, ci dimpotriva, se lupta sa evite corigentele si repetentia:
PS: Acesta este un pamflet si trebuie privit ca atare
Glasul.info
Note/Surse:
[1] curentul.info [2] ioncoja.roEvenimentul din 16 iulie 1479, legat de lucrările de construcție/reconstrucție a Cetății Chilia de către…
Evenimentul din 16 iulie 1894, în care guvernul maghiar de la Budapesta a dizolvat Partidul…
Evenimentul de la Lupșa, din 14 iulie 1910, este un episod mai puțin cunoscut, dar…
La începutul lunii iulie 1601, Mihai Viteazu îşi schimbă tabăra militară de la Debreţin, trece…
Evenimentul din 12 iulie 1907, petrecut la Petroman (azi în județul Timiș), este un episod…
Evenimentul din 11 iulie 1848, când Lajos Kossuth, liderul revoluției maghiare, a cerut recrutarea de…
Leave a Comment