Libraria Humanitas din IASI , Primarul din Rm. Vâlcea : "Am decis sa-i retrag domnului Liiceanu dreptul de a mai ocupa spatiul, cu titlul gratuit si vom actiona conform legii"
Primarul din Rm. Vâlcea : “Am decis sa-i retrag domnului Liiceanu dreptul de a mai ocupa spatiul, cu titlul gratuit si vom actiona conform legii”. Dupa prestatia penibila si minciunile pe care le-a spus in Parlamentul European, Gabriel Liiceanu a cazut in dizgratia primarului din Ramnicu Valcea, Mircea Gutau. Edilul din Rm. Vâlcea s-a considerat jignit de discursul lui Liiceanu din fata comisiei LIBE a Parlamentului European si il informeaza pe “filozof” ca pentru aceasta prestatie va ramane fara spatiul cu titlu gratuit in care isi desfasoara activitatea libraria Humanitas.
In timpul unei conferinte de presa, primarul din Ramnicu Valcea, Mircea Gutau, a declarat ca nu mai poti beneficia de gratuitati atat timp cat jignesti Romania in cadrul celei mai importante institutii europene.
Nu este totusi cam de porc ca unii care se tot dau “de dreapta” in Romania si sunt toata ziua, de dimineata pana seara cu justitia pe limba, sa fie asistati social in asa hal incat sa li se ingroase portofelul pe spinarea tuturor celorlalti care platesc taxe si muncesc din greu pentru fiecare banut?
Cu ipocrizia sa specifica, pseudopatriotica, papagalul de la Realitatea TV ii plangea in aceasta seara de mila (n.r. cu lacrimi de crocodil) “filozofului” Liiceanu, pentru ca a cazut in dizgratia primarului din Ramnicu Valcea si s-ar putea sa fie evacuat cu tot cu librarie.
Aceiasi asa zisi “filozofi” care indeamna cu manie proletara la taierea de ajutoare sociale si alte indemnizatii sau subventii, sunt de o viata intreaga obisnuiti sa se ghiftuiasca bine cu pomana fix de la bugetul statului.
Glasul.info
La începutul lunii iulie 1601, Mihai Viteazu îşi schimbă tabăra militară de la Debreţin, trece…
Evenimentul din 12 iulie 1907, petrecut la Petroman (azi în județul Timiș), este un episod…
Evenimentul din 11 iulie 1848, când Lajos Kossuth, liderul revoluției maghiare, a cerut recrutarea de…
Raportul final al împăratului Iosif al II-lea privitor la călătoria sa în Transilvania, din perioada…
Mențiunea de la 10 iulie 1667, într-un document redactat în limba maghiară veche, este una…
La 10 iulie 1466, au început lucrările de construcție la Mănăstirea Putna, una dintre cele…
View Comments