Politicieni "discriminati" la Tebea. Politicienii romani au plecat huiduiti, flamanzi si cu coada intre picioare de la Tebea!, Foto: Facebook
Politicieni “discriminati” la Tebea. Politicienii romani au plecat huiduiti, flamanzi si cu coada intre picioare de la Tebea in acest an!
Flamanzi mereu dupa atentie publica si capital electoral, unii politicieni din Romania au crezut ca isi pot hrani si in acest an orgoliul lor mare cat roata carului daca participa la sarbatoarea nationala reprezentata de comemorarea eroului neamului romanesc, Avram Iancu.
Socoteala de-acasa nu s-a potrivit insa cu cea din targ, astfel ca in loc de ovatii si aplauze fortate in timpul discursurilor lor sterile si demagogice, unii dintre politicienii prezenti la manifestare au primit reprosuri si vorbe de ocara.
Politicienii romani prezenti in Ţara Moţilor au fost intrebati de ce se permite atat de usor ca fenomenul de leznatiune sa ia amploare in Romania si de ce autoritatile le acorda concesii atat de exagerate extremistilor si sovinilor din UDMR si PPMT.
Astfel, in loc sa plece de la Tebea cu un capital de imagine sporit, unii politicieni romani au plecat huiduiti, flamanzi si cu coada intre picioare, o experienta care cu siguranta ar cam trebui sa-i puna putin pe ganduri.
Ca au plecat huiduiti si cu coada intre picioare asta este de inteles. Dar de ce si flamanzi poate va veti intreba? Pentru ca la fata locului se instituise un boicot prin care singurii clienti neacceptati erau politicienii.
Pe masa unui comerciant care vindea articole de artizanat era asezat un poster pe care scria ostentativ:
PS: Acesta este un pamflet si trebuie privit ca atare
Sursa: Glasul.info
Evenimentul de la Lupșa, din 14 iulie 1910, este un episod mai puțin cunoscut, dar…
La începutul lunii iulie 1601, Mihai Viteazu îşi schimbă tabăra militară de la Debreţin, trece…
Evenimentul din 12 iulie 1907, petrecut la Petroman (azi în județul Timiș), este un episod…
Evenimentul din 11 iulie 1848, când Lajos Kossuth, liderul revoluției maghiare, a cerut recrutarea de…
Raportul final al împăratului Iosif al II-lea privitor la călătoria sa în Transilvania, din perioada…
Mențiunea de la 10 iulie 1667, într-un document redactat în limba maghiară veche, este una…
Leave a Comment