Societate

Alexandru Petria: “Nimeni n-are dreptul sa ne impuna anormalitatea”

Alexandru Petria: “Nimeni n-are dreptul sa ne impuna anormalitatea”

Scriitorul Alexandru Petria a ajuns sa fie iarasi cenzurat pe retelele de socializare din cauza postarii unui text “incorect politic”. Cenzura impotriva scriitorului a fost repede remarcata si de catre Iulian Capsali, un alt vector de opinie care este cenzurat cu o consecventa uimitoare pe o anumita retea de socializare:

“Scriitorul Alexandru Petria este cenzurat de Facebook datorită unui text “homofob” (în noul limbaj sexomarxist), pentru o perioadă mai îndelungată. Cine vrea să-i găsească virulenţa anti-totalitară, o poate afla pe contul secund, Alexandru Petria II.”

Cu toate ca este cenzurat pe retelele de socializare, mesajul scriitorului Alexandru Petria reuseste sa sparga blocada cenzurii, ajungand in presa din Romania prin intermediul unora dintre publicatiile care ii preiau postarile si le fac publice.

Alexandru Petria: “Nimeni n-are dreptul sa ne impuna anormalitatea”

Iata motivul pentru care scriitorul Alexandru Petria a ajuns sa fie cenzurat pentru o “perioada mai indelungata” de catre o anumita retea de socializare:

“Corectitudinea politică este un nou totalitarism. În fașă, încă.

Se vrea o dictatură a minorităților asupra majorității de bun-simț, prezentată drept o culme a modernității. 
Calul troian al ei sunt drepturile omului, de aceea enorm de mulți oameni se lasă înșelați. Și cred că se acționează pentru binele general. 
Din cauza popo-marxiștilor (termenul îmi aparține!), care sunt mai virulenți la noi, LGBT și fanii, libertatea cuvântului a devenit deja o problemă. 
Sunt promotorii cenzurii, cu valorile liberalismului perfid în guri. Fiindcă-s inculți, majoritatea nici nu realizează că-s practicieni ai marxismului cultural, nu ai liberalismului. Se pretind de dreapta, când, de fapt, sunt într-o aluviune periculoasă de stânga. Cenzura a renăscut, altfel decât pe vremea lui Ceaușescu, dar e tot cenzură, nu acadele, nu savarine.
Ciudații vor să dea direcția mersului societății, ca să fie singurele repere valide oficial. De la poponari la necrofili. Ca să nu fie discriminați, discriminează majoritatea. În unele locuri, a ajuns să fii privit ca o rușine că ești un bărbat alb, cu succes la femei, să-ți susții masculinitatea. Dacă ești și bogat, chiar că e jale.
E o vreme a aberațiilor gândirii, care o să atragă implozia națiunilor, dacă nu se acționează ferm, la nivel global. Distrugerea familiilor firești, contestarea diferențelor dintre femei și bărbați, a valorilor istoriei este un prim pas.
Pasivitatea majorității populației este un semn de slăbiciune, o acceptare a răsturnării balanței reperelor care ne-au însoțit prezența de-a lungul sutelor de ani, ca să fie înlocuită de monstruozități. E un drum spre abisurile involuției civilizației umane.
Nimeni n-are dreptul să ne impună să acceptăm anormalitatea.
Să lupți împotriva acestei pegre se înscrie în domeniul protecției democrației.
“,
a postat scriitorul Alexandru Petria pe contul sau de Facebook

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

12 iulie 1907 – Jandarmii unguri sfârtecă rochia domnișoarei Sofia Cercel pentru că avea în cusătură cele trei culori românești

Evenimentul din 12 iulie 1907, petrecut la Petroman (azi în județul Timiș), este un episod…

6 ore ago

10 Iulie 1773 – Raportul împăratului Iosif al II-lea menționa că multe familii de români au emigrat în Moldova sau Țara Românească

Raportul final al împăratului Iosif al II-lea privitor la călătoria sa în Transilvania, din perioada…

2 zile ago

10 Iulie 1667 – document scris în limba maghiară veche care menționa că pe teritoriul Austriei de azi locuiau valahi

Mențiunea de la 10 iulie 1667, într-un document redactat în limba maghiară veche, este una…

2 zile ago

10 Iulie 1466 – Încep lucrările la Mănăstirea Putna, ctitorie a lui Ştefan cel Mare

La 10 iulie 1466, au început lucrările de construcție la Mănăstirea Putna, una dintre cele…

2 zile ago