La Cluj nu reusesc sa fure #rezistentii, cat fura cei de la putere? Problema este atunci ca li se face concurenta?, Foto: Ziarul de Cluj
La Cluj nu reusesc sa fure #rezistentii, cat fura cei de la putere? Problema este atunci ca li se face concurenta?
In urma cu cateva zile, o stire despre o grupare din Romania care facea trafic cu medicamente pe raza judetelor Cluj, Neamt si Bistrita-Nasaud tinea capul de afis in majoritatea publicatiilor din tara. Nimeni n-ar fi banuit insa ca printre capii retelei s-ar putea afla unul dintre liderii proeminenti ai miscarii #Rezist din Cluj, ba mai mult, sa fie si fotografiat in timpul protestelor din strada cu o pancarda pe care sa scrie “Nu muncim noi cât puteți voi fura!”.
Despre aceasta uimitoare descoperire a jurnalistului Marius Ghilezan au scris si cei de la flux24.ro titrand urmatorul articol: “BOMBĂ: Un #rezist, șeful rețelei de trafic de medicamente din Cluj descoperită de americani“.
Jurnalistul Marius Ghilezan este chiar foarte dur intr-o postare de pe o retea de socializare, in care practic desfiinteaza “activitatea civica” a lui Cosmin Munteanu, numindu-l ” spălătorul de bani din Cluj” si afirmand ca “omul a făcut 12 mil $ ilegal din traficul de medicamente”.
Potrivit procurorilor DIICOT, in perioada 2012-2017, in Cluj-Napoca s-a format o retea de trafic organizat de medicamente aflate sub control national conform Legii nr.339/2005, de pe urma carora s-au obtinut sume foarte mari de bani, de ordinul milioanelor de euro. Banii erau apoi spalati prin mai multe firme pentru a li se ascunde provenienta.
Ei bine, colac peste pupaza, tocmai asemenea oameni #rezistau in strada, facand atata zarva impotriva … coruptiei. Si nici macar n-ar fi primul #rezistent care sa aiba o asemenea perceptie despre fenomenul coruptiei din Romania: cu ceva vreme in urma am mai vazut reactii similare din acest mediu al celor care se declara in mod absolut fals … “de dreapta”.
In concluzie, dar atunci la Cluj nu reusesc sa fure #rezistentii, cat fura cei de la putere? Problema este asadar ca li se face concurenta?
Evenimentul din 16 iulie 1479, legat de lucrările de construcție/reconstrucție a Cetății Chilia de către…
Evenimentul din 16 iulie 1894, în care guvernul maghiar de la Budapesta a dizolvat Partidul…
Evenimentul de la Lupșa, din 14 iulie 1910, este un episod mai puțin cunoscut, dar…
La începutul lunii iulie 1601, Mihai Viteazu îşi schimbă tabăra militară de la Debreţin, trece…
Evenimentul din 12 iulie 1907, petrecut la Petroman (azi în județul Timiș), este un episod…
Evenimentul din 11 iulie 1848, când Lajos Kossuth, liderul revoluției maghiare, a cerut recrutarea de…
Leave a Comment