Aurelian Pavelescu despre scandalul de la MȚR: "provocare care nu are nimic in comun cu fimul ca atare, ci cu dorinta autorilor filmului de a face promovare prin scandal: o actiune clasica de marketing", Foto: Facebook.com
Aurelian Pavelescu despre scandalul de la MȚR: “provocare care nu are nimic in comun cu fimul ca atare, ci cu dorinta autorilor filmului de a face promovare prin scandal: o actiune clasica de marketing”
Presedintele Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat, Aurelian Pavelescu, considera ca intreaga actiune desfasurata in ultimele zile de catre autorilor filmului in complicitate cu responsabilii de la Muzeul Taranului Roman reprezinta “o actiune clasica de marketing”, facand parte din strategia “autorilor filmului de a face promovare prin scandal”.
“La Muzeul Taranului Roman a avut loc un nou scandal, in urma difuzarii filmului “Soldatii. Poveste din Ferentari”. Filmul ar fi despre un cuplu de gay, manele si viata din zonele mizerabile ale societatii noastre. Nu-l voi vedea: mi-a fost de ajuns sa privesc cateva cadre din clipul de promovare.
Scandalul a fost declansat de un grup de persoane dintr-o asociatie crestina, care au intrat in sala in timpul proiectiei si au intrerupt filmul, sustinand ca este vorba despre o provocare: de ce sa se difuzeze un astfel de film in Muzeul Taranului Roman, o marca a identitatii culturale romanesti?
A fost, evident, vorba despre o provocare. In sala erau prezente cateva persoane, parca pregatite sa se faca scandalul, dupa ce in urma cu cativa ani avusese loc un scandal asemanator, tot la Muzeul Taranului Roman, pe aceeasi tema, a minoritatilor sexuale.”, a scris Aurelian Pavelescu pe Facebook
Aurelian Pavelescu despre scandalul de la MȚR: “provocare care nu are nimic in comun cu fimul ca atare, ci cu dorinta autorilor filmului de a face promovare prin scandal: o actiune clasica de marketing”
La începutul lunii iulie 1601, Mihai Viteazu îşi schimbă tabăra militară de la Debreţin, trece…
Evenimentul din 12 iulie 1907, petrecut la Petroman (azi în județul Timiș), este un episod…
Evenimentul din 11 iulie 1848, când Lajos Kossuth, liderul revoluției maghiare, a cerut recrutarea de…
Raportul final al împăratului Iosif al II-lea privitor la călătoria sa în Transilvania, din perioada…
Mențiunea de la 10 iulie 1667, într-un document redactat în limba maghiară veche, este una…
La 10 iulie 1466, au început lucrările de construcție la Mănăstirea Putna, una dintre cele…
Leave a Comment