Cehia dă o lecție de demnitate celor cu bătături în genunchi: “Țara noastră nu va prelua NICIUN MIGRANT!”
„Ţara noastră nu va prelua niciun migrant. O asemenea abordare reprezintă calea către infern”, a declarat prim ministrul Cehiei, Andrej Babis, potrivit evz.ro. În vreme ce în România se desfășoară deja în mai multe orașe mari campanii media pentru acceptarea așa zișilor refugiați, alte țări se pronunță clar împotriva preluării de migranți de pe costele Greciei sau Italiei, migranți care ar urma să fie redistribuiți pentru fiecare membru al UE, potrivit cotelor obligatorii stabilite anterior.
„Ţara noastră nu va prelua niciun migrant. O asemenea abordare reprezintă calea către infern”, a postat premierul ceh Andrej Babis pe contul său de Twitter potrivit evz.ro. Oficialul ceh a mai adăugat că dacă Cehia ar prelua imigranți, atunci acest lucru i-ar încuraja și pe traficanți să acționeze.
În România au început să apară panouri publicitare pro imigranți în mai multe centre urbane din țară: au fost semnalate deja de către internauți asemenea panouri la Constanța, Timișoara și București.
Campania media face parte dintr-un proiect intitulat “Sunt un străin, până mă cunoști“, al cărui beneficiar este Asociaţia Serviciul Iezuiţilor pentru Refugiaţi din România și care are ca obiectiv “crearea unui mediu favorabil în randul populației române în vederea integrării cetățenilor străini – RTT și PB”, cu perioada de implementare cuprinsă între 10.03.2017 – 10.03.2018.
Printre activitățile proiectului “Sunt un străin, până mă cunoști” se numără activități de producție spot radio, productie spot TV, producție website, print pliante, producție panouri publicitare, materiale de vizibilitate, difuzare spot radio, spot TV inclusive în circuit închis, banner și articole în ziare, distribuire pliante, promovare afișe panouri publicitare, promovare pe rețele de socializare. Costurile proiectului se ridică la 1.313.023,16 lei.
La începutul lunii iulie 1601, Mihai Viteazu îşi schimbă tabăra militară de la Debreţin, trece…
Evenimentul din 12 iulie 1907, petrecut la Petroman (azi în județul Timiș), este un episod…
Evenimentul din 11 iulie 1848, când Lajos Kossuth, liderul revoluției maghiare, a cerut recrutarea de…
Raportul final al împăratului Iosif al II-lea privitor la călătoria sa în Transilvania, din perioada…
Mențiunea de la 10 iulie 1667, într-un document redactat în limba maghiară veche, este una…
La 10 iulie 1466, au început lucrările de construcție la Mănăstirea Putna, una dintre cele…
Leave a Comment