Cum se face că aproape la fiecare criză majoră din România, apar imediat și hoitarii de la FMI? Multinaționalele, statul paralel, oculta mondială, FMI-ul și alți asasini economici și-au recâștigat colonia? Cel puțin asta ne-o spun tare și răspicat slugile lor cu buzele râncede, și mirosind greoi a funduri internaționaliste.
Deși România nu mai are un acord de finanțare cu Fondul Monetar Internațional, o delegație a FMI condusă de către Jaewoo Lee începe de luni timp de două săptâmâni, o vizită la București pentru efectuarea unei analize cu privire la evoluția economiei din România.
S-o tratăm ca pe o coincidență? Țările care au făcut această greșeală s-au cufundat în haos economic și anarhie socială. De aceea orice vizită a FMI-ului trebuie privită cu maximă îngrijorare și precauție.
Poate că pentru multă lume a trecut aproape neobservată o postare a consilierului președintelui USR, Dan Barna, însă nu și pentru noi. În respectiva postare Andrei Caramitru propunea ca FMI-ul să preia nici mai mult nici mai puțin decât… controlul Guvernului României!
“Înclin să cred că singura șansă pe care încă o avem (și timming-ul este scurt) este să forțăm o criză economică majoră (prin neplata taxelor la stat) plus băncile să nu mai finanțeze deficitul bugetar. Și să fie impus un program IMF (n.r. FMI / Fondul Monetar Internațional) care să preia controlul guvernului pentru o perioadă.“
Deși pentru unii postarea lui Andrei Caramitru ar părea pură fantezie, presa a relatat în ultima vreme despre dificultățile Guvernului României de a se împrumuta de pe piața bancară. Să fie vorba tocmai despre ce pomenea neomarxistul Caramitru Junior? Adică ca “băncile să nu mai finanțeze deficitul bugetar”?
Evenimentul de la Lupșa, din 14 iulie 1910, este un episod mai puțin cunoscut, dar…
La începutul lunii iulie 1601, Mihai Viteazu îşi schimbă tabăra militară de la Debreţin, trece…
Evenimentul din 12 iulie 1907, petrecut la Petroman (azi în județul Timiș), este un episod…
Evenimentul din 11 iulie 1848, când Lajos Kossuth, liderul revoluției maghiare, a cerut recrutarea de…
Raportul final al împăratului Iosif al II-lea privitor la călătoria sa în Transilvania, din perioada…
Mențiunea de la 10 iulie 1667, într-un document redactat în limba maghiară veche, este una…
Leave a Comment