Categories: Știri

O armata întreagă de polițiști de pază pentru primarul Chirica la înmormântarea lui Simirad

La Cimitirul Eternitatea din Iași, de la ora 12:00, s-a oficiat slujba religioasă de înmormântare pentru fostul primar Constantin Simirad. Au depus coroane de flori Primăria Municipiului Iasi, Instițutia Prefectului Iași, Grupul Deputatilor PSD Iași, Uniunea Scriitorilor Români, Mitropolia Moldovei și Bucovinei, Academia Româna, Facultatea de Matematica, Serviciul Informatizare, Consiliul Județean Iași, Muzeul Municipal Regina Maria, precum și membri de familie și alți cunoscuți de-ai fostului primar al Municipiului Iași.

O armata întreagă de politiști era în dispozitiv masiv de pază pentru primarul Mihai Chirica la înmormântarea lui Constantin Simirad. De jur împrejurul bisericii în fața căreia era oficiată slujba pentru fostul primar al Iașului, erau efective destul de numeroase de polițiști care își concentrau atenția pe fiecare persoană care se apropia de primarul Chirica.

Oare chiar era nevoie de forțe de ordine atât de numeroase doar pentru că era acolo prezent primarul Mihai Chirica. Ce se putea întâmpla la o înmormântare de avea primarul actual nevoie de atat de mulți polițiști dupa el? Are de acum temeri legate de băile de mulțime?

Deși a venit extrem de puțină lume la înmormântare, primarul a simțit nevoia să se înconjoare de forțe sporite de securitate. Primarul a privit stingherit în permanentă către publicul prezent, inclusiv către jurnaliștii prezenți la fața locului.

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

26 Aprilie 1917 –  Memoriul de la Darnița (Kiev, Ucraina) a românilor transilvăneni prizonieri afirmă dreptul popoarelor la autodeterminare

S-a vorbit din păcate și se vorbește extrem de puțin despre un eveniment semnificativ din…

3 zile ago

25 Aprilie 1954 – O situaţie aproape incredibilă, numele unor români decedați maghiarizate pe adeverințele de înhumare

Atunci când se vorbește despre maghiarizarea forțată a românilor de pe teritoriul Transilvaniei, majoritatea au…

4 zile ago

24 Aprilie 1877 – Începe războiul ruso–turc, la care ia parte și România, dornică să–și consfințească independența de stat deplină

Declinul evident al Imperiului Otoman începând cu prima jumătate a secolului XIX a încurajat mai…

5 zile ago

Mihail Neamțu: “Împotriva fanatismului care monopolizează adevărul şi contra oricărui reflex inchizitorial de condamnare a opiniilor dizidente”

Deputatul AUR Mihail Neamțu, preşedintele Comisiei pentru cultură, arte şi mijloace de informare în masă,…

6 zile ago

18 Aprilie 1942 – Comuna Viile Sătmarului. Refugiatul Pop Vasile spânzurat de subsuori, timp de 5 zile, și zilnic stropit cu apă rece

La data de 18 aprilie 1942 în comuna Viile Sătmarului s-a petrecut încă un eveniment…

2 săptămâni ago

17 Aprilie 1906, Birchiș – Sătenii nu vor să voteze candidatul ungur. Jandarmii maghiari deschid focul asupra mulţimii

La 17 aprilie 1916 în Birchiș, Caraș Severin, sătenii nu vor să voteze candidatul ungur.…

2 săptămâni ago