Categories: Tradatorii Romaniei

Stejarul lui Horea, martor al schimbării politice care va să vină

Premierul României a ajuns în ultima vreme să fie din ce în ce mai nepopular printre români. Ieri, Nicolae Ionel Ciucă, prim-ministrul țării, a fost apostrofat zdravăn de către susținătorii Partidului S.O.S. România, chiar în Panteonul Moților de la Țebea.

Prezent la fața locului pentru comemorarea a 150 de ani de la moartea lui Avram Iancu, așa cum era de așteptat din cauza înrăutățirii nivelului de trai al populației, premierul a fost luat la întrebări de un numeros grup de susținători ai Dianei Șoșoacă, care i-au strigat:

“Trădătorul! Trădătorul! Să te duci să păzești plantațiile de maci in Afganistan, unde e armata noastră și alte câteva asemenea lucruri, considerând că o parte din relele care s-au abătut de curând asupra poporului ți se datorează în totalitate!”.

Nici la plecare premierul nu a avut o soartă mai bună, căci deși a fost așteptat de aproape 100 de persoane dotate cu eșarfe galbene la gât, iar alți susținători ai senatoarei de Iași au ridicat vocea la el strigându-i lucruri asemănătoare. Curios a fost faptul că niciunul din purtătorii de eșarfe galbene nu a sărit în apărarea liderului lor de partid, semn că prețurile mari le-au afectat și lor calitatea vieții, ceea ce le îngreunează viața de zi cu zi.

Mai mult decât atât, un domn mai curajos și-a aruncat eșarfa de la gât, și s-a fotografiat cu unicul senator de opoziție din parlamentul României spunând: nu pot să nu vă apreciez, doamnă, căci sunteți singura care luptați pentru noi.

Ceilalți purtători de eșarfe peneliste nu au îndrăznit să îi imite gestul, însă zeci și zeci de persoane s-au fotografiat cu domnia sa până la plecarea înspre locul adunării membrilor  Partidului S.O.S România, al cărui lider este.

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

12 iulie 1907 – Jandarmii unguri sfârtecă rochia domnișoarei Sofia Cercel pentru că avea în cusătură cele trei culori românești

Evenimentul din 12 iulie 1907, petrecut la Petroman (azi în județul Timiș), este un episod…

3 zile ago

10 Iulie 1773 – Raportul împăratului Iosif al II-lea menționa că multe familii de români au emigrat în Moldova sau Țara Românească

Raportul final al împăratului Iosif al II-lea privitor la călătoria sa în Transilvania, din perioada…

5 zile ago

10 Iulie 1667 – document scris în limba maghiară veche care menționa că pe teritoriul Austriei de azi locuiau valahi

Mențiunea de la 10 iulie 1667, într-un document redactat în limba maghiară veche, este una…

5 zile ago