CNCD ridiculizează suferințele românilor din perioada horthystă: "Nu au suferit consecițe atât de grave"
Nu doar monumentele istorice românești sunt batjocorite în România zilelor noastre. Mai nou, până și suferințele românilor din perioada horthystă sunt ridiculizate de către o instituție care ar trebui să sesizeze discriminarea: CNCD.
“CNCD consideră că suferințele românilor din perioada ocupației hortyste nu sunt comparabile cu ale minoritarilor. Plătim regește 9 secretari de stat la CNCD adică Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării ca să ne spună că suferințele românilor sub ocupația hortystă nu sunt comparabile cu ale minoritarilor deportați. ADICĂ SPINTECAREA CU BAIONETA A BURȚILOR FEMEILOR GRAVIDE ȘI UCIDEREA PRUNCILOR ÎN LEAGĂN nu au nimic de-a face cu vreo suferință comparabilă cu a minoritarilor…deportați! Până și moartea este supusă comparațiilor în funcție de naționalitate de către CNCD din România. Atrocitățile la care au fost supuși românii în perioada ocupației hortyste, 1940-1944, se vor ascunse! La ora actuală, Legea 154/2021 își produce efectul doar pentru minoritari.
Citiți răspunsul celor de la CNCD:
Acestea sunt salariile și veniturile secretarilor de stat care fac diferența între suferințele românilor și ale minoritarilor!
Pentru astfel de informații pe care le facem publice suntem cenzurați și raportați. Adevărul deranjează guvernul Ciolacu și instituțiile din subordine.
Politicienii, parlamentarii și partidele așa zis naționaliste sunt așteptate să își exprime punctul de vedere. Că tot sunt plătiți de poporul român.
Daniela Ciută,
președinte filiala Carei a Asociației românilor refugiați și expulzați în 1940″, scrie buletindecarei.ro
S-a vorbit din păcate și se vorbește extrem de puțin despre un eveniment semnificativ din…
Atunci când se vorbește despre maghiarizarea forțată a românilor de pe teritoriul Transilvaniei, majoritatea au…
Declinul evident al Imperiului Otoman începând cu prima jumătate a secolului XIX a încurajat mai…
Deputatul AUR Mihail Neamțu, preşedintele Comisiei pentru cultură, arte şi mijloace de informare în masă,…
La data de 18 aprilie 1942 în comuna Viile Sătmarului s-a petrecut încă un eveniment…
La 17 aprilie 1916 în Birchiș, Caraș Severin, sătenii nu vor să voteze candidatul ungur.…
Leave a Comment