stiripentruviata.ro
Presa de peste ocean s-a umplut vineri cu povestea lui Amber Thurman, o femeie din statul american Georgia, care a murit în 2022, după ce Curtea Supremă SUA a permis fiecărui stat în parte să legifereze avort conform culturii locale.
Multe publicații americane susțin că Amber a murit pentru că legea nu le-ar mai fi permis medicilor să efectueze un procedura de dilatație și chiuretaj.
Dar care este adevărul?
Femeia făcuse avort medicamentos, după care organismul ei nu a eliminat complet resturile copiilor uciși, iar ea a făcut septicemie, o infecție generalizată.
Procedura de dilatație și chiuretaj poate fi efectuată pentru a avorta copilul, ucigându-l, dar și pentru a salva mama după ce copilul i-a murit în pântece.
Procedura făcută în al doilea tip de situație menționat nu a fost interzisă în Georgia și în niciun alt stat american, informează Live Action. În unele state, printre care și Georgia, a fost interzisă această procedură dacă este făcută pentru a ucide un copil nenăscut încă viu în pântecele mamei.
Concluzia: Ceea ce a ucis-o pe Amber este o combinație fatală între complicațiile avortului medicamentos și lipsa de reacție a medicilor, care erau obligați să-i facă dilatație și chiuretaj, pentru a-i salva viața.
Articolele publicate de presa pro-avort afirmă că septicemia este o complicație „rară” a avortului medicamentos, ceea ce este o altă minciună. Studii recente arată că avortul medicamentos este de patru ori mai riscant decât cel chirurgical realizat în primul trimestru de sarcină. Adică riscul este cu 300% mai mare! – integral pe stiripentruviata.ro.
Vorbim de zeci de ani despre depolitizarea sistemului de educație și nu avem nici un…
Din când în când mai descoperim și mici minuni în România. DA, există și maghiari…
Valeriu Munteanu, deputat AUR: "Fântâna Albă este Katyn-ul românesc. Nu vom uita" Astăzi, la împlinirea…
Miile de români sătmăreni care sunt scriptic beneficiari ai Legii 154/2021 au avut un licăr…
Jurnalismul românesc în Transilvania se confrunta la sfârșitul secolului XIX și începutul secolului XX cu…
De o bucată de vreme ne-am gândit să vă recomandăm o serie de cărți care…
Leave a Comment