Președintele din Coreea de Sud este acuzat de TRĂDARE DE ȚARĂ după ce a impus legea marțială
Corupția și trădarea din partea puterii a instaurat legea marțială în Coreea de Sud. Președintele țării, acuzat de trădare. Ce au în comun România și Coreea de Sud?
Licuriciul!
De când filmele de la Hollywood și Netflix au alunecat pe o pantă ideologică de-a dreptul scârboasă, cu o tentă și o aplecare agresivă în promovarea ideologiei de gen, am renunțat să mai fiu consumator de filme americane. Am descoperit o alternativă, dramele istorice produse în Coreea de Sud. Prin intermediul lor am început să cunosc și să-mi placă anumite aspecte din cultura și istoria poporului coreean.
Acum aud că acolo zilele astea s-a instituit legea marțială, cu soldați înarmați pe străzi și președintele, autorul acestei decizii, este acuzat de trădare de țară. Modelul trântorului de președinte din Coreea de Sud este foarte asemănător cu cel al Plăvanului de la noi, iar punctele comune dintre România și Coreea de Sud sunt legate de Licuriciul de peste ocean.
Pe oriunde a trecut Licuriciul, a prosperat corupția la nivelul statului și popoarele respective au fost folosite ca resurse pentru Licurici. Deși războiul civil coreean s-a sfârșit de multe decenii, coreenii nu vor fi niciodată cu adevărat liberi, independenți, suverani, nici cei din nord, nici cei din sud.
Prin atașamentul cultural pe care îl am pentru cultura coreeană, îmi manifest și eu dezaprobarea pentru mizeriile ideologice vârâte cu forța pe gâtul coreenilor.
Ca și la noi în România, și în Coreea de Sud formațiunile politice vechi și puternice și care trădează interesul poporului se folosesc de marota și sperietoarea Rusia. Ca și la noi, accederea unor forțe naționaliste, suveraniste, este atacată agresiv cu o uriașă mașină de propagandă mincinoasă care aduce acuzații neverosimile, cum că suveraniștii ar fi agenți pentru Coreea de Nord și Rusia.
Mi se pare deja că niște actori globali caută să țină sub ascultare toată suflarea de pe glob și popoarele să cânte doar cântecele pe care ei le livrează dintr-un repertoriu de dinainte pregătit…
Fandel Mihai, Glasul.info
Alexandru Dimitrie Xenopol was born on March 24, 1847, in Păcurari, a settlement in Iași, the…
Programul manifestărilor din cadrul Zilelor Rezistenței 18-20 iulie 2025, Mănăstirea Sâmbăta de Sus Vineri 18.07:…
Experimentul Pitești nu este doar o pagină întunecată din istoria României, ci una dintre cele…
O pagină tragică din istoria Maramureșului, uitată și neglijată pe nedrept 27 Iunie 1944 -…
Pe 27 iunie 1849, Avram Iancu a trimis un răspuns oficial colonelului ungar Iosif Simonffy…
În perioada interbelică comuna Cuzdrioara ( acum în județul Cluj) făcea parte din județul Someș,…
Leave a Comment