libris.ro

Historia, publicatie de propaganda filo-maghiara

Historia, publicatie de propaganda filo-maghiara

De ceva vreme in mediul virtual romanesc un site se chinuie prin orice metode sa falsifice si sa distruga istoria neamului romanesc. Historia este un site care prin denumirea sa inselatoare imprastie propaganda hortista.

Acest site insista cu publicarea la infinit a unui pseudo-articol intitulat „Ce au gasit ungurii in Transilvania cand au ajuns aici”. Dintre tot ce au publicat ei pe Historia, aceasta postare o reiau si o reiau la infinit pentru a fi siguri ca ajunge pe toate retelele sociale si peste tot in mediul virtual.

Historia, publicatie de propaganda filo-maghiara

Historia - politica editoriala
Historia – politica editoriala


Pagina lor de Facebook este plina de remarci rasiste si injositoare la adresa romanilor si a stramosilor acestora. Un exemplu elocvent este in imaginea de mai sus.

Acest site care este finantat de catre filo-maghiari si chiar de catre tartorul sef, György Schwartz sau George Soros cum mai este cunoscut khazarul maghiar nascut la Budapesta, cu scopul de a indoi spiritul romanesc printr-o puzderie de articole despre romani si despre daci in care sunt portretizati in cele mai hidoase, oribile si jignitoare moduri cu putinta.

Propaganda celor de la Historia incita la ura, la iredentism si la atitudini ostile fata de romani dupa cum puteti vedea pe pagina lor de Facebook. Insistenta lor cu anumite „articole” defaimatoare la adresa romanilor si la adresa istoriei lor ii face deja sa devina penibili, ridicoli si plictisitori.

De unde vine nevoia asta a lor de a lovi constant in istoria romanilor? Din simplul motiv ca ei considera ca un neam fara istorie nu poate avea pretentii teritoriale.

In epoca moderna cand mai toate popoarele si tarile lumii isi fac mea culpa pentru ca au distrus alte civilizatii si culturi, fie ele si inferioare sau catalogate ca fiind barbare, filo-maghiarii continua o propaganda demna de evul mediu.

Denigrarea si batjocorirea cu buna stiinta a istoriei unui popor este o actiune josnica, o actiune de barbarism cultural si va produce daune iremediabile intr-o societate si asa afectate de multe alte probleme.

Distribuiti informatia mai departe pentru a evita toata lumea acest site al celor de la Historia, caci cei cu putine cunostinte de istorie cad in capcana lor si vor crede toate aberatiile si minciunile lor si astfel filo-maghiarii isi vor atinge scopul in falsificarea si distrugerea istoriei noastre.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.



Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info