Jigodiile insista ca guvernul Romaniei sa fie format numai din soros-isti si tradatori de tara! Chiar nu mai exista romani patrioti?

Din motive inca necunoscute, jigodiile din mafia politica, securistica si masonica insista cu impunerea unei slugi soros-iste in fruntea Ministerului Justitiei. De ce trebuia musai ca la Justitie sa fie numit un soros-ist? Suntem consternati de drumul pe care o ia Romania in ultima vreme si putem spune ca deja suntem ingrijorati cu privire la viitorul care ne asteapta de acum incolo. Cum n-au putut sa-si numeasca la Ministerul Justitiei o marioneta in persoana Cristinei Guseth, mai ales dupa prestatia penibila pe care aceasta avut-o in fata comisiilor de specialitate ale Parlamentului, din jobenul lui DJ Ciolos a fost scoasa Raluca Pruna, fost presedinte al unui ONG finantat de George Soros.

Jigodiile insista ca guvernul Romaniei sa fie format numai din soros-isti si tradatori de tara! Chiar nu mai exista romani patrioti?

Raluca Pruna, inalt functionar la Comisia Europeana, este noua propunere facuta de catre prim ministrul desemnat, Dacian Ciolos, pentru Ministerul Justitiei, asta dupa ce Cristina Guseth a fost retrasa din guvern, iar initial se primise pe surse informatia ca aceasta va fi inlocuita de catre Mihai Selegean.Raluca Pruna a fost presedintele Asociatiei Romane pentru Transparenta.

De ce oare guvernul propus de catre Dacian Ciolos trebuie sa fie plin de soros-isti si tradatori de tara? Chiar nu mai exista romani patrioti?

Foto: captura TV TVR1

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

2 Mai 1864 – Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de stat!

2 Mai 1864 - Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de…

3 zile ago

Un istoric bulgar susține restaurarea Monumentului Eroilor Români de la Smârdan

Presa locală bulgară din Vidin relatează faptul că un istoric local sugerează ca Monumentul Eroilor…

3 zile ago

1 Mai 1359 – Recunoașterea Mitropoliei Țării Românești, cu sediul la Curtea de Argeș, de către Patriarhia din Constantinopol

După o lungă perioadă conflictuală cu regatul Ungariei, care făcea presiuni chiar mai mari decât…

5 zile ago

EXCLUSIV! Silvestru Șoșoacă reclamat AIUREA la CNCD pentru antițigănism?

Viața lui Dumitru-Silvestru Șoșoacă nu este ușoară nici măcar după excluderea sa din propriul partid,…

5 zile ago

29 Aprilie 1459 – Tragerea în țeapă a negustorilor din Brașov, de către domnitorul Vlad Țepeș

La 24 aprilie 1459, peste 40 de negustori din Brașov au fost trași în țeapă…

6 zile ago