libris.ro

Incredibil! Liderul partidului Musulman le-a spus olandezilor să-și părăsească țara dacă nu le place să trăiască alături de imigranți

Incredibil! Liderul partidului Musulman le-a spus olandezilor să-și părăsească țara dacă nu le place să trăiască alături de imigranți

Un lider politic din Olanda, respectiv conducătorul partidului DENK, a făcut de curând o declarație deosebit de șocantă, prin care le spunea olandezilor că nu au decât să plece dacă sunt nemulțumiți de problemele create de către imigranți.

Tunahan Kuzu, liderul formațiunii politicie DENK, a stârnit serioase controverse în societate după ce a spus pur și simplu că olandezii care se arată nemulțumiți de prezența musulmanilor în Olanda nu decât să-și părăsească țara.

„Dacă le displace o Olandă aflată în schimbare, unde trăiesc oameni de culturi diferite, cum ar fi orașul Zaandam sau cartierul Poelenburg, păi ei ar cam trebui să se plece”, a spus Tunahan Kuzu în timpul unui interviu

Formațiunea politică DENK al cărui lider este Tunahan Kuzu, s-a dezvoltat fulminant în marile zone urbane cu aglomerari ale comunității musulmane, însă politicile promovate de acest partid încep să fie tot mai controversate odată cu timpul.

Prin infuzia continuă de imigranți, partidul atrage de la un an la altul tot mai mult electorat, reușind la ultimele alegeri chiar să ia locul pe scena politică în dauna unor partide olandeze cu tradiție.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.



Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info