Pagina principală

De la WikiGlasul
Jump to navigation Jump to search

Aceasta este o bază de date a portalului Glasul.info. Conține date biografice despre personalități din societatea românească, despre evenimente istorice sau despre evenimente contemporane.

Glasul.info

Atât autorii, editorii, colaboratorii și contributorii noștri sunt liberi să îmbogățească baza de date cu orice informații consideră de cuviință. Informațiile false sau imprecise vor fi verificate și corectate sau șterse după caz de către moderatorii noștri.


Donații[modificare]

Dacă vă place ceea ce facem noi și considerați că acest site ar merita să-și continuie activitatea, puteți ajuta la menținerea acestui portal de știri! Orice donații sunt binevenite și ne ajuta cu cheltuielile pe care le avem cu hostingul, deplasarile, sau cu alte diverse proiecte.

Pentru a putea face donații puteți face depuneri in numerar in conturile urmatoare:

Prin transfer bancar:

  • Cont deschis la BANCA TRANSILVANIA AGENŢIA NICOLINA, IAŞI
  • Cont in LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
  • Cont in EURO: RO61BTRLEURCRT0356966001
  • Cod Swift: BTRLRO22
  • Titular cont: Fandel Mihai

Sustineti proiectele [Glasul.info], sustineti unionismul, sustineti actiunile si initiativele noastre. Mulțumim pentru donații tuturor donatorilor și sponsorilor de până acum. Donațiile înseamnă mult pentru o publicație independentă precum a noastră, atât ca sprijin pentru acțiunile noastre din țară, cât și ca dovadă de apreciere pentru munca pe care o depunem.

Dar mai important este faptul că realizăm astfel că românii conștientizează cât de importantă este retrezirea conștiinței patriotice românești, încurajându-ne și pe noi și asigurându-ne că suntem pe drumul cel bun.

Prin platforma PATREON Toți cei care vă simțiți aproape de publicația noastră și rezonați cu ceea ce scriem noi, ne puteți de acum susține dacă doriți și pe platforma Patreon: | https://www.patreon.com/glasul

Platforma Patreon este construită într-un mod foarte interesant, în așa fel încât vă puteți transforma într-un fel de mici “patroni” pentru cei pe care-i sprijiniți: artiști, jurnaliști, bloggeri,vloggeri, etc și chiar să sugerați teme pentru articole, postări sau investigații.