WikiGlasul:Termeni

De la WikiGlasul
Jump to navigation Jump to search
  • Toate drepturile rezervate Fotografiile si textele sunt proprietatea Glasul.info si nu pot fi reproduse fara acordul scris al titularilor!

Termeni şi Condiţii

Continutul original al publicatiei, marcat in acest sens, toate paginile si sectiunile, cat si grafica, logo-urile sau imaginile sunt proprietatea Glasul.info

Acest document stabilește termenii și condițiile in care puteți utiliza site-ul Glasul.info

Accesarea și utilizarea site-ului Glasul.info se va face sub autoritatea acestor reguli, în termenii și condițiile următoare precizate mai jos. Utilizarea site-ului, logarea și accesul la diverse servicii presupune implicit și acceptarea acestor termeni și conditii, cu toate consecințele care decurg din acceptarea acestora.

1. ACCESUL Singurul scop permis pentru utilizarea acestui site este obținerea de informații din publicația online Glasul.info. Orice utilizare în alte scopuri decat acesta nu este permisă.

2. DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT), MARCA SI PROPRIETATE INTELECTUALA Glasul Moldovei vă oferă accesul liber la site-ul Glasul.info si vă autorizează să vizualizați și să transmiteți informatii existente pe site doar în scopuri personale, necomerciale.

Dreptul de autor (copyright) pentru informațiile de pe acest site este deținut de Glasul Moldovei sau de către partenerii săi. Materialele de pe acest site nu pot fi reproduse parțial, integral, sau modificate fara a se menționa sursa articolului prin link activ si/sau numele autorului daca este cazul, fara acordul scris al titularilor!

3. REGULI DE UTILIZARE:

Nu permitem:

copierea, distribuirea, arhivarea, multiplicarea prin orice mijloace a materialelor existente pe acest site incercarea de a interveni prin orice metoda pentru a modifica continutul site-ului sau a sterge informatii sau anumite materiale de pe acest site incercarea de a interveni in buna functionare a acestui site prin atacuri de dip DOS sau prin flooding incercarea de a interveni in codul sursa al site-ului sau in bazele de date