RSS

27 Februarie 1470: Ștefan cel Ma…

Pe 27 februarie 1470…

28 Februarie 1913: GHEZA VIDA - …

108 ani de la nașter…

27 Februarie 1821: Veniamin Cost…

Pe 27 februarie 1821…

Cine sunt cei speriați de adevăr…

Joi dimineața, senat…

La 24 februarie 1870 era inaugur…

La data de 24 februa…

Aurelian Pavelescu: "De ce senat…

"De ce senatoarea Di…

Rugăciune pentru Vasile Zărnescu

În data de 21 Februa…

La 23 Februarie 1941 situația bi…

Ocupația horthystă a…

Revelație a senatoarei Diana Iov…

Atacată atât în timp…

Arafat și Voiculescu, cel mai cr…

De câte ori a exista…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Tricolorul românesc, Mihai Eminescu si rugaciunea ortodoxa se pare ca sunt periculoase

Print Friendly, PDF & Email

Actiunea „Români Pentru Români” nu poate fi blocata, caci nu este doar un cont de “fb” pe care “administratorii” l-au ras dupa numai trei zile, ci o stare de spirit. Intr-un timp in care din manualele scolare dispar voievozii romani si poetii nationali, intr-o vreme in care copiilor li se inoculeaza de catre mass-media false modele (anti-modele, de fapt), noi vrem sa le vorbim despre România. Vrem sa le daruim simbolurile Tarii in care s-au nascut. Acest lucru deranjeaza.

Tricolorul românesc, Mihai Eminescu si rugaciunea ortodoxa se pare ca sunt periculoase… mai ales in Harghita si Covasna. Noi gandim insa altfel (“altfel” fiind un teremen la moda, nu?), consideram ca cel mai mare pericol ar fi ca acesti copii sa creasca fara repere, deznationalizati si fara speranta de a avea un viitor românesc in tara lor. De aceea Tricolorul Românesc, cuvintele lui Mihai Eminescu si Rugaciunea Ortodoxa vor ajunge la ei, pentru a creste români, avand in suflet aceste radacini ale identitatii nationale, pentru a nu deveni frunze in vanturile cele schimbatoare, ci pentru a se inalta stejari. In acest scop am demarat Actiunea Romani pentru Romani. Cu ajutorul lui Dumnezeu si al vostru nimeni nu ne va putea opri.

Din Timisoara, datorita unei doamne speciale care deocamdata vrea cu orice pret sa-si pastreze anonimatul, au sosit astazi 50 de carti de Mihai Eminescu si de rugaciuni, pe drum, tot de la aceasta “sursa secreta”, care si-a mobilizat exemplar grupul de prieteni, sunt o suta de steaguri tricolore si un numar insemnat de carti (Actiunea ia amploare), doamna Mirela Fry-Fometescu a depus o importanta suma de bani in cont (alte carti si steaguri), Stanciu Gabriel George, Ana-Maria Elena Bejan si mai vechea noastra prietena Aura Mariana, au contribuit deasemenea la Actiunea noastra comuna. Multumim din suflet, dragi români! Actiunea “Români pentru Români” isi propune premierea elevilor români din Harghita si Covasna, la sfarsit de an scolar, cu un Tricolor românesc, un volum de Mihai Eminescu si o carte de rugaciuni.

In vederea indeplinirii acestei misiuni, puteti trimite pe adresa mea volume de Mihai Eminescu, carti de rugaciune si drapele tricolore. Daca va este mai usor, si ma refer in special la voi, cei din diaspora, puteti trimite orice suma in bani, in contul destinat actiunii, la fel ca la actiunile anterioare, urmand ca noi, organizatorii, sa achizitionam cele enuntate mai sus.

Adresa mea este: Dr. Mihai Tîrnoveanu, str. Liviu Cornel Babes, nr. 15, bl. 20, sc. C, apt. 1, Cod postal 500001, Brasov. Tel. 0722566606.

evomag.ro

Conturile destinate actiunii sunt deschise la BRD, în lei şi în euro: Cont lei: RO43BRDE080SV33092560800. Cont euro: RO35BRDE080SV33092720800 (cod SWIFT: BRDEROBU). Ambele conturi sunt deschise pe numele soției mele, TÎRNOVEANU ADRIANA.
Hristos sa va dea putere si fericire!

Sursa: Mihai Tirnoveanu

Nota noastra: Am constatat cu mahnire ca impotriva acestor laudabile actiuni ale dr. Mihai Tîrnoveanu si ale  Actiunii „Români Pentru Români” s-au unit mai multe forte, unele mai intunecate decat altele. Tricolorul românesc, Mihai Eminescu si rugaciunea ortodoxa se pare ca sunt periculoase pentru cei care sunt platiti sa faca propaganda globalismului, desfiintarii statelor nationale, impotriva libertatilor religioase si a romanismului in general.

Mergeti in sate, pasiti in Harghita si Covasna ca intr-o Catedrala a rezistentei romanesti, sursa foto: Mihai Tirnoveanu

Mergeti in sate, pasiti in Harghita si Covasna ca intr-o Catedrala a rezistentei romanesti, sursa foto: Mihai Tirnoveanu

 

[tp_product id=”86074382″ feed=”158″]
Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info