libris.ro

N-o fi oare si Eugen To(lo)mac un supozitor oral introdus pe filiera Iurie Rosca in politica romaneasca?

N-o fi oare si Eugen To(lo)mac un supozitor oral introdus pe filiera Iurie Rosca in politica romaneasca?

Despre Eugen To(lo)mac au ramas inca destul de multe necunoscute; un tip aparut practic de nicaieri, cu o biografie invaluita in mister, pastrata cu eforturi foarte mari intr-o stare de cvasinecunoastere, care iti da mai mult impresia ca este angajat pe post de bocitoare, ori de cate ori are ocazia de a vorbi in fata unui microfon sau a unei camere video. Eugen To(lo)mac este etnic roman din satul Babele, din regiunea Odesa, Ucraina, a absolvit Facultatea de Istorie a Universitatii Bucuresti, iar apoi cariera sa este invaluita de mister pentru cativa ani. A lucrat pentru ziarul Ziua din Bucuresti, fiind recrutat de falsul unionist Iurie Roșca inca din timpul studentiei sale de la Bucuresti.

DA! Ati auzit bine! Este vorba de cel mai detestat „Iuda” al Republicii Moldova, Iurie Roșca, agentul KGB infiltrat pentru a distruge miscarea unionista din Basarabia! Cum se face ca To(lo)mac este recrutat de Iurie Roșca, lucru de care este imposibil sa nu aiba cunostinta si serviciile secrete romanesti, si totusi sa fie lasat in preajma lui Traian Basescu, pe post de consilier prezidential?

Problema este mai mult decat delicata; cu sume de bani destul de importante din Romania, destinati miscarilor unioniste si proeuropene ale romanilor basarabeni din Republica Moldova, Iurie Roșca si-a creat propria tipografie (Prag 3), care acum raspandeste materiale grafice cu propaganda antiromaneasca, si-a facut propria  televiziune (EuTV, vanduta apoi lui Ilan Shor, om de afaceri evreu) de unde isi imprastia veninul antiromanesc, si si-a cumparat tot din acesti bani si un mic imperiu imobiliar format din cladiri/proprietati situate in centrul Chisinaului.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Concluzia: Iurie Roșca nu doar ca a sabotat miscarea unionista din Republica Moldova, dar a si deturnat fondurile alocate de Romania si destinate unionistilor catre taman scopul opus pe care si-l propusese statul roman. In aceste conditii, cum naiba sa mai tii pe langa tine un om care are pana si cele mai mici legaturi cu Iurie Roșca?

Pentru o vreme, incepand cu anul 2009, Eugen To(lo)mac a fost la conducerea Departamentului pentru Românii de Pretutindeni, fiind secretar de stat pentru românii de pretutindeni. Sunt numeroase plangeri din partea romanilor din tarile vecine Romaniei prin care se afirma ca si To(lo)mac ar fi avut aceleasi apucaturi ca si Iurie Roșca legate de deturnari de fonduri si/sau de spalare de bani.

Departamentul Românilor de Pretutindeni
Departamentul Românilor de Pretutindeni, Eugen Tomac acuzat de spalare de bani

N-o fi oare si Eugen To(lo)mac un supozitor oral introdus pe filiera Iurie Rosca in politica romaneasca? Este cat de cat pertinenta intrebarea noastra?

Sursa: Glasul.info

N-o fi oare si Eugen To(lo)mac un supozitor oral introdus pe filiera Iurie Rosca in politica romaneasca?
N-o fi oare si Eugen To(lo)mac un supozitor oral introdus pe filiera Iurie Rosca in politica romaneasca?

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info