RSS

Spitalul modular de la Lețcani: …

Sâmbătă, 8 august 20…

Gheorghe Piperea: " Cu așa ceva …

Avocatul Gheorghe Pi…

La 8 august 1943, la Șimleul Sil…

Potrivit unui comuni…

Acțiuni de solidaritate pe 8 și …

Pe 8 și 9 august a.c…

Gabriel Apreutesei: "De ce fuge …

Unul dintre noii și…

Un fost judecător: "Obligativita…

Fostul judecător Ton…

O țară în care pedofilii și viol…

Am înmărmurit în urm…

Drepturile și libertățile nu sun…

Am înmărmurit în urm…

Trolii PNL-ului din presa locală…

Simpla exercitare a …

Liberalii, noii bolșevici, la pa…

După stupefianta dec…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Pe urmele asasinului economic Petre Roman…

Print Friendly, PDF & Email

Ce a făcut Petre Roman cu strungul carusel de la 23 August / Titan?! Îl invităm să răspundă acestei acuzații grave!

La TITAN, in acea vreme – cred primavara anului 1990 – au fost sute de martori oculari care NU au facut altceva decat sa transfere „povestea” uriasului strung carusel la altii!; si numai atat! chiar si dupa ce demolatorul Petre Roman Neulander nu a mai fost premier, ci numai „observator” in distrugerea economiei nationale din partea noilor bolevici care ne conduc si acum! De aceea e LIBER!

Pe urmele asasinului economic Petre Roman…

Eu sunt peste 90 % sigur ca a facut-o, deoarece la noi la institut s-a vorbit mult si bine despre aceasta ticalosie.
De ce a facut-o?

1 – Cred ca stapanii lui de atunci – si de acum – l-au urgentat in a arata ca intelesese bine menirea pentru care fusese pus prim-ministru.
2 – Pentru ca cei care l-au imprumutat cu bani pe Ceausescu, au vrut sa dea lumii un semnal evident impotriva celor care NU platesc camata pina la sfarsitul contractului impus, si se transforma in „ghiauri economici”!
3 – Pentru ca acest strung carusel a fost la acea vreme MANDRIA constructorilor de masini unelte din Romania.

De fapt, toata distrugerea celor peste 1200 de obiective industriale (fabrici, uzine, etc) tot pedeapsa a fost! Insa a mai produs – ceea ce in anii ’90 nu se mai putea prin lagare de munca si concentrare, sau prin inchisori de exterminare, etc. Asa cum facusera parintii lor , tot bolsevici, in anii stalinismului in Romania – ci cel mai mare exod de forta de munca calificata. Exod, care iata a ajuns in zilele noastre la 4 MILIOANE de romani! Eu cred ca in ultimii 2000 de ani – la un loc luati! – nu au parasit tara atatea milioane. Adica doua obiective (dragi „lor”): si f….ti si cu banii luati! (…)

Sursa: Dec.

Nota Redacției. Căutând probele incriminatorii, ne-ar fi utilă o relație umană, să stăm de vorbă cu o persoană care a asistat sau a participat în vreun fel la demolarea strungului. Domnul Dec, care a declanșat demersul nostru, este rugat să ia legătură cu câțiva ingineri din lumea inginerilor și să găsească câteva persoane sau măcar una cu calitatea de MARTOR OCULAR.

Ion Coja

 Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info