Coruptie

Cum se mai placintesc smecherii Romaniei in capul cetatenilor romani

Culmea “placintelii” in Romania: sa poti fi angajat in Ministerul Justitiei la numai patru luni dupa ce ai scapat din inchisoare, loc pe care l-ai “vizitat” pentru ca ai fost condamnat pentru tentativa de omor.

Cum este oare posibil ca Andrei Placinta, fiul senatoarei Sorina Placinta, sa reuseasca la doar patru luni dupa ce a fost eliberat din inchisoare dupa ce a fost condamnat pentru tentativa de omor sa-si gaseasca un loc de munca tocmai in Ministerul Justitiei, ajungand traducator-interpret la Curtea de Apel Galati?

Cum se mai placintesc smecherii Romaniei in capul cetatenilor romani

Este greu de crezut ca tanarul Placinta a indeplinit toate conditiile legale, stiut fiind faptul ca una dintre aceste conditii pentru aprobarea dosarului de candidat este lipsa antecedentelor penale. Andrei Placinta a fost eliberat conditionat in luna mai a anului 2016, cu toate ca acesta primise initial 6 ani de inchisoare, fiind condamnat pentru tentativa de omor.

Prin decizia Curtii de Apel Bucuresti, Andrei Placinta fusese condamnat la o pedeapsa de sase ani cu executare, fiindu-i de asemenea ridicate si o serie de drepturi civile.

Sunt tineri cu o pregatire foarte buna care ajung sa ia calea strainatatii din cauza ca nu-si pot gasi un loc de munca in Romania, insa smecherii Romaniei isi gasesc de munca la doar patru luni dupa ce-au fost eliberati din inchisoare si asta chiar in cadrul Ministerului Justitiei.

Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

26 Aprilie 1917 –  Memoriul de la Darnița (Kiev, Ucraina) a românilor transilvăneni prizonieri afirmă dreptul popoarelor la autodeterminare

S-a vorbit din păcate și se vorbește extrem de puțin despre un eveniment semnificativ din…

3 zile ago

25 Aprilie 1954 – O situaţie aproape incredibilă, numele unor români decedați maghiarizate pe adeverințele de înhumare

Atunci când se vorbește despre maghiarizarea forțată a românilor de pe teritoriul Transilvaniei, majoritatea au…

4 zile ago

24 Aprilie 1877 – Începe războiul ruso–turc, la care ia parte și România, dornică să–și consfințească independența de stat deplină

Declinul evident al Imperiului Otoman începând cu prima jumătate a secolului XIX a încurajat mai…

5 zile ago

Mihail Neamțu: “Împotriva fanatismului care monopolizează adevărul şi contra oricărui reflex inchizitorial de condamnare a opiniilor dizidente”

Deputatul AUR Mihail Neamțu, preşedintele Comisiei pentru cultură, arte şi mijloace de informare în masă,…

6 zile ago

18 Aprilie 1942 – Comuna Viile Sătmarului. Refugiatul Pop Vasile spânzurat de subsuori, timp de 5 zile, și zilnic stropit cu apă rece

La data de 18 aprilie 1942 în comuna Viile Sătmarului s-a petrecut încă un eveniment…

2 săptămâni ago

17 Aprilie 1906, Birchiș – Sătenii nu vor să voteze candidatul ungur. Jandarmii maghiari deschid focul asupra mulţimii

La 17 aprilie 1916 în Birchiș, Caraș Severin, sătenii nu vor să voteze candidatul ungur.…

2 săptămâni ago