Site icon Glasul.info

Romanii sunt un popor masochist

Vointa poporului român nu numai că nu a fost niciodată respectată de guvernanţii care s-au tot perindat pe la carma tarii ci a fost complet ignorata ca si cum acest popor nu ar exista decat atunci cand trebuie sa-i voteze.
 
Apropo de votul poporului roman : a votat poporul roman UDMR la guvernare ? Nu! A votat poporul ca UDMR sa castige ministere si alte functii ? NU!
 
Prin nu se stie inca ce sfori trase atat din tara cat si din afara ei romanii au fost obligati sa-i mentina pe cei la UDMR in Parlament cu toate ca nu au mai indeplinit pragul.

Pentru ce atatea concesii pentru o clica de smecheri care pozeaza in grupul reprezentantilor etnicilor maghiari din Romania ? Faptul ca Drujba lui Dumnezeu chelboseste toti muntii Transilvaniei de paduri e la fel de nociv atat pentru romani cat si pentru unguri.
 
Prea multe abuzuri si nedreptati a suferit si sufera poporul roman din partea propriilor guvernanti. Toate gruparile politice , toate partidele , toate aliantele au abuzat aceasta tara cu o perversitate fara margini.
 
Cand va veni si ziua cand romanii se vor opune abuzurilor ? Cand se vor opune legilor abuzive , taxelor abuzive , deciziilor politice abuzive si nedemocratice ?
Desteapta-te romane … din somnul cel de moarte !
Exit mobile version