UDMR

Cultura „in doi limbi” si o singura directie

Ce a insemnat pentru romani cedarea Ministerului Culturii catre UDMR: 7,3 milioane de RON pentru monumentele maghiare din Covasna si Harghita si doar 0,09 milioane de RON pentru Sarmizegetusa Regia, adica 98% pentru UDMR si numai 2% pentru vestigiile dacice.

Mai intai pui la Ministerul Culturii „gigei sorinei stirbi” pasionati de buretele microfoanelor apoi il pui pe cel mai antiroman posibil hun(or) sa faca cultura in „doi” limbi si spre o singura directie.

In mandatul anterior la Ministerul Culturii Kelemen Hunor a alocat din bugetul ministerului suma de 7,3 milioane de RON pentru monumentele maghiare din Covasna si Harghita si doar 0,09 milioane de RON pentru Sarmizegetusa Regia.

Cultura „in doi limbi” si o singura directie

Tradus in procente in mandatul percedent intre 2009-2012 Kelemen Hunor a alocat doar 2% pentru monumentele romanesti si 98% pentru cele maghiare.
Prin complicitatea tradatoare atat a lui Basescu si PDL pe de o parte cat si acum a lui Ponta si USL noi romanii avem statut de minoritate discriminata in Romania. Maine poimaine ne vom trezi iarasi cu statutul oficial de “tolerati” pe pamantul nostru si al stramosilor nostri.
Avem o tara condusa de un presedinte si un prim ministru nelegitimi. Sunt profund antiromani, antidemocratici, mincinosi, corupti si tradatori. Cat de nesimtit poti sa fii ca prim ministru al unei tari incat sa pui ca ministru al culturii un antiroman declarat? Un antiroman care a declarat ca il deranjeaza articolul din constitutia Romaniei care se refera la Romania ca stat unitar si indivizibil:

România nu este stat unitar, această stare poate exista doar în visele câtorva politicieni români …”

 

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

Școala Brâncovenească te invită luni, 3 Iunie, Casa de Cultură la conferința “Riscuri pentru sănătatea mintală la nouă generație”

“Aceasta este drama cea mare a copilului sau a tânărului culturii mediatice: discrepanţa uriaşă dintre…

8 ore ago

2 Mai 1864 – Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de stat!

2 Mai 1864 - Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de…

5 zile ago

Un istoric bulgar susține restaurarea Monumentului Eroilor Români de la Smârdan

Presa locală bulgară din Vidin relatează faptul că un istoric local sugerează ca Monumentul Eroilor…

6 zile ago

1 Mai 1359 – Recunoașterea Mitropoliei Țării Românești, cu sediul la Curtea de Argeș, de către Patriarhia din Constantinopol

După o lungă perioadă conflictuală cu regatul Ungariei, care făcea presiuni chiar mai mari decât…

o săptămână ago

EXCLUSIV! Silvestru Șoșoacă reclamat AIUREA la CNCD pentru antițigănism?

Viața lui Dumitru-Silvestru Șoșoacă nu este ușoară nici măcar după excluderea sa din propriul partid,…

o săptămână ago