Site icon Glasul.info

Un accident care ar fi putut schimba soarta României?

Sub pretextul intaririi masurilor de securitate, Comisia Europeana vrea sa instaureze un viitor utopic, cu restrangerea libertatilor si drepturilor fundamentale

Sub pretextul intaririi masurilor de securitate, Comisia Europeana vrea sa instaureze un viitor utopic, cu restrangerea libertatilor si drepturilor fundamentale

Există suspiciuni asupra avionului prăbușit în anu 1995 la Balotești. Au existat atunci, și există încă și în prezent.

Acum 19 ani, în urma prăbușirii unui avion Airbus al companiei Tarom pe un teren agricol din localitatea Balotești, și-au pierdut viața 60 de oameni. În acest avion se afla și un spion român care avea o misiune importantă la Bruxelles, același Bruxelles care a ajuns acum să ne considere și să ne trateze ca pe o colonie de mâna a treia.

Nu se știe clar ce misiune avea spionul român, dar este clar cât de importantă a fost atâta timp cât forțe oculte si-ar fi dorit cu orice preț dispariția sa.

Ancheta desfasurată în acest caz a fost și este încă destul de controversată, cu suspiciuni multiple asupra modului cum s-a desfașurat ancheta, asupra acuzațiilor de disparitie de probe de la dosar, și ipoteze multiple asupra ciudățenilor legate de circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Raportul “oficial” asupra accidentului aviatic din 1995 de la Balotești a fost dat publicității abia acum, și de fapt ar fi chiar raportul inițial fără concluzii clare, și care să corespundă realității. Cine vor să ascundă adevărul din jurul prăbușirii avionului de la Balotești și de ce vor sa-l ascundă?

Aspecte importante ale suspiciunilor care planeaza asupra acestui caz:

– de ce nu s-au adunat toate fragmentele avionului de pe campul de la Balotesti ( dupa 17 ani inca se mai gaseau fragmente din avion; in toata lumea in anchetele accidentelor aviatice se aduna toate fragmentele posibile pentru a se putea studia cauzele accidentului)

-acuzatia disparitiei probelor de la dosar ( in anul 2008 in urma unor verificari realizate in arhivele Parchetelor Tribunalului si Curtii de Apel Bucuresti s-a constatat ca o parte din documentele anchetei accidentului de la Balotesti sunt de negasit)

– de ce s-a tergiversat atat de mult timp ancheta si de ce atat de tarziu s-a dat publicitatii raportul asupra anchetei accidentului

Oficial, accidentul s-ar fi “produs” pentru că pilotului i-ar fi venit rău, un motor s-a defectat, iar condițiile nefavorabile și incompetența copilotului ar fi dus la prăbușirea aeronavei.

Dacă există și 10% posibilitatea ca acel spion să fi putut afla în acea misiune de soarta care i-o rezerva oculta mondială României âi romanilor, reușita misiunii sale poate ar fi schimbat cumva în bine prezentul nostru ca țară și ca neam.

Exit mobile version