Tradatorii Romaniei

Un accident care ar fi putut schimba soarta României?

Există suspiciuni asupra avionului prăbușit în anu 1995 la Balotești. Au existat atunci, și există încă și în prezent.

Acum 19 ani, în urma prăbușirii unui avion Airbus al companiei Tarom pe un teren agricol din localitatea Balotești, și-au pierdut viața 60 de oameni. În acest avion se afla și un spion român care avea o misiune importantă la Bruxelles, același Bruxelles care a ajuns acum să ne considere și să ne trateze ca pe o colonie de mâna a treia.

Nu se știe clar ce misiune avea spionul român, dar este clar cât de importantă a fost atâta timp cât forțe oculte si-ar fi dorit cu orice preț dispariția sa.

Ancheta desfasurată în acest caz a fost și este încă destul de controversată, cu suspiciuni multiple asupra modului cum s-a desfașurat ancheta, asupra acuzațiilor de disparitie de probe de la dosar, și ipoteze multiple asupra ciudățenilor legate de circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Raportul „oficial” asupra accidentului aviatic din 1995 de la Balotești a fost dat publicității abia acum, și de fapt ar fi chiar raportul inițial fără concluzii clare, și care să corespundă realității. Cine vor să ascundă adevărul din jurul prăbușirii avionului de la Balotești și de ce vor sa-l ascundă?

Aspecte importante ale suspiciunilor care planeaza asupra acestui caz:

– de ce nu s-au adunat toate fragmentele avionului de pe campul de la Balotesti ( dupa 17 ani inca se mai gaseau fragmente din avion; in toata lumea in anchetele accidentelor aviatice se aduna toate fragmentele posibile pentru a se putea studia cauzele accidentului)

-acuzatia disparitiei probelor de la dosar ( in anul 2008 in urma unor verificari realizate in arhivele Parchetelor Tribunalului si Curtii de Apel Bucuresti s-a constatat ca o parte din documentele anchetei accidentului de la Balotesti sunt de negasit)

– de ce s-a tergiversat atat de mult timp ancheta si de ce atat de tarziu s-a dat publicitatii raportul asupra anchetei accidentului

Oficial, accidentul s-ar fi „produs” pentru că pilotului i-ar fi venit rău, un motor s-a defectat, iar condițiile nefavorabile și incompetența copilotului ar fi dus la prăbușirea aeronavei.

Dacă există și 10% posibilitatea ca acel spion să fi putut afla în acea misiune de soarta care i-o rezerva oculta mondială României âi romanilor, reușita misiunii sale poate ar fi schimbat cumva în bine prezentul nostru ca țară și ca neam.

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

EXCLUSIV! Silvestru Șoșoacă reclamat AIUREA la CNCD pentru antițigănism?

Viața lui Dumitru-Silvestru Șoșoacă nu este ușoară nici măcar după excluderea sa din propriul partid,…

43 de minute ago

29 Aprilie 1459 – Tragerea în țeapă a negustorilor din Brașov, de către domnitorul Vlad Țepeș

La 24 aprilie 1459, peste 40 de negustori din Brașov au fost trași în țeapă…

o zi ago

28 Aprilie 1502 – Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui Ștefan cel Mare – „Die Kronicke des Stephan Voyvoda”

La 28 aprilie 1502 Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui…

2 zile ago

Fenomenul Seghedin, la fel de cutremurător ca Fenomenul Pitești

În conștiința colectivă recentă a poporului român, Fenomenul Pitești are o mai mare rezonanță decât…

3 zile ago

27 Aprilie 1956 –  Ana Pauker a susținut cu tărie că trebuie să se elibereze pașapoarte tuturor persoanelor care vor să plece în Israel

Din Stenogramele ședintelor Biroului Politic al Secretariatului Comitetului Central al PMR (n.r. Partidul Muncitoresc Român),…

3 zile ago

27 Aprilie 1906 – Ziaristul și scriitorul Ioan Russu-Șirianu este amendat cu 40 de coroane pentru cartea „Românii din statul ungar”

După o carieră de profesor de istorie la școala pedagogică de fete la București și…

3 zile ago