Gaze de sist

Cei care au dat aviz de mediu pentru sonda pot manca legume de la PUNGESTI?

Cand detii anumite functii si iei anumite decizii trebuie sa ai si o anumita responsabilitate.De la o institutie numita Agentia pentru Protectia Mediului te astepti sa apere mediul si sanatatea cetatenilor acestei tari.

Este al doilea an la rand in care Agentia pentru Protectia Mediului Vaslui va organiza o expozitie cu produse agricole de cea mai inalta calitate, atestate drept alimente traditionale.

Evenimentul va avea loc pe 5-8 iunie in piata Traian din Vaslui unde cumparatorii vor avea ocazia sa cumpere produse expuse de producatori si firme din intreaga tara.

Cei care au dat aviz de mediu pentru sonda pot manca legume de la PUNGESTI?


Aceeasi agentie care organizeaza acest eveniment a dat aviz de mediu instalarii sondei de la Pungest! Oare n-ar trebui ca acesti indivizi sa dovedeasca faptul ca nu este nici un pericol sa consume legume sau alte produse agricole recoltate de la Pungesti?

Ar fi o actiune justa aceasta de a-i pune pe cei de la APM Vaslui, responsabili de apropbarea avizului de mediu pentru sonda de la Pungesti, sa manance legume recoltate pe pamantul celor din imediata vecinatate a sondei de la Pungesti?

De fapt n-ar strica o masa campeneasca, un praznic traditional moldovenesc, la care sa fie invitati toti politicienii care fac lobby gazelor de sist iar bucatele sa fie numai productie proprie locala din Pungesti.

Cei care nu vor fi in stare sa “pape tot din farfurie” trebuie obligati sa demisioneze si exclusi pe veci din viata politica. La viitoarele alegeri care se vor tine in Romania asta ar trebui intrebat Ponta: vii sa “papi” legume “de PUNGESTI” sau te-ai lins pe bot de voturi?

Sursa/Note :

[1] www.vrn.ro

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

21 Iulie 1551 – Ziua când ungurii, prin Ioan Sigismund Zapolya, cedează stăpânirea Transilvaniei lui Ferdinand de Habsburg

Evenimentul petrecut la 21 iulie 1551, când Isabella a Ungariei și fiul ei, Ioan Sigismund…

2 zile ago

20 Iulie 1896 – A apărut ziarul „Liga ortodoxă”, sub conducerea lui Alexandru Macedonski

Pe 1896 a apărut ziarul „Liga ortodoxă", sub conducerea lui Alexandru Macedonski. Ziarul „Liga Ortodoxă”,…

3 zile ago

20 Iulie – Ziua Aviației Române, sărbătorite pe 20 iulie în România, prilejuită de Sfântul Ilie Tesviteanul, ocrotitorul aviației

Ziua Aviației Române și a Forțelor Aeriene se sărbătorește anual pe 20 iulie, în aceeași…

3 zile ago

19 Iulie 1877 – Rușii cereau cu insistență ajutorul României după înfrângerile cu turcii

La data de 19 iulie 1877, Marele Duce Nicolae, comandantul suprem al armatelor rusești, a…

4 zile ago

16 iulie 1479 – Ștefan cel Mare încheie construirea cetăţii Chilia Nouă

Evenimentul din 16 iulie 1479, legat de lucrările de construcție/reconstrucție a Cetății Chilia de către…

7 zile ago