Marea Tiganiada
Tot ce s-a intamplat in Romania ultimilor ani nu fost nimic altceva decat o mare tiganeala. Presedintele Romaniei isi acuza fratele de un anturaj din care a facut si el insusi parte la un moment dat si mai mult nici nu mai merita comentat pentru ca s-a vazut cam tot ce era de vazut.
Din puncte de vedere politic pentru multa lume actualul presedinte este deja mort si ingropat. Dar acum se pot pune din nou intrebari legate de interventiile externe in Romania din anul 2012, de la referendumul pentru suspendarea presedintelui.
De ce au intervenit atat de vehement personaje ca Angela Merkel, Barroso si Reading pentru a impune un cvorum care s-a dovedit calculat pe baza unor statistici false si sa invalideze astfel referendumul?
Oare implicarea in treburile interne ale Romaniei nu au afectat suveranitatea, democratia si statul de drept in Romania? Indirect, personaje ca Angela Merkel, Barroso si Reading au intretinut si sustinut un sistem mafiot si un stat mafiot. Mafia politica din Romania a fost si este sustinuta inca din exterior, trecand peste vointa si protestele romanilor, trecand chiar pana si peste voturile romanilor.
Indirect, Angela Merkel, Barroso si Reading au coborat la nivelul la care este cloaca politica din Romania, inrudita si intovarasita cu interlopi periculosi, imbatranita in rele si in afaceri ilegale.
Da doamna Angela Merkel, da domnule Barroso si da doamna Reading, v-ati coborat la nivelul unor gainari mafioti din Romania si i-ati sprijinit pe acestia sa-si mentina puterea si starea de coruptie generalizata si institutionalizata din aceasta tara.
Ar trebui sa va cereti scuze doamnelor si domnilor care v-ati batut joc de poporul roman in anul 2012 cand ati trecut peste vointa exprimata prin vot de milioane de romani!
Oare acum o sa mai avem parte iarasi de discursurile acide ale doamnei Readin sau ale domnului Barroso, doi politicieni europeni ipocriti care au datoria morala sa-si ceara scuze Romaniei si cetatenilor romani!
Sursa: Glasul-Moldovei.blogspot.md
Evenimentul de la Lupșa, din 14 iulie 1910, este un episod mai puțin cunoscut, dar…
La începutul lunii iulie 1601, Mihai Viteazu îşi schimbă tabăra militară de la Debreţin, trece…
Evenimentul din 12 iulie 1907, petrecut la Petroman (azi în județul Timiș), este un episod…
Evenimentul din 11 iulie 1848, când Lajos Kossuth, liderul revoluției maghiare, a cerut recrutarea de…
Raportul final al împăratului Iosif al II-lea privitor la călătoria sa în Transilvania, din perioada…
Mențiunea de la 10 iulie 1667, într-un document redactat în limba maghiară veche, este una…
Leave a Comment