Site icon Glasul.info

Afaceri murdare de familie

Afaceri murdare de familie

Afaceri murdare de familie

Afacerile murdare de familie incep de la varste fragede dupa cum puteti vedea.Afacerea mita si trafic de influenta “marca” Mircia Bosescu s-a dovedit pana la urma a fi cea mai imputita afacere a familiei Bosescu.

Dar pana la acest caz au fost o multime de alte cazuri, poate unele mult mai grave decat acesta si cu toate ca stia toata Romania, stiau cred ca pana si eschimosii de afacerile murdare, imputite si cu miros pestilent ale familiei Bosescu, nu s-a luat nici o masura concreta impotriva acestui odios individ, numit Troian Bosescu.

Va mai amintiti cat de gretoase erau asa zisele sale discursuri in care forta pana dincolo de limita suportabilitatii folosirea repetata a cuvantului “cinstit” de iti venea aproape sa vomiti? El si familia sa de mafioti, cu dosare penale pe banda rulanta, la concurenta cu borfasii de rand, unde cred ca doar animalele de companie ale familiei nu au dosare penale, s-a scremut de nenumrate ori sa se erijeze in vanatorul coruptilor si al mafiotilor cand de fapt ar fi trebuit sa se vaneze singur.

Afaceri murdare de familie – Stinky Business


Practic nu a fost nici o perioada linistita in jurul familiei Bosescu. Activitatea sa infractionala scotea mereu ceva ilegal la iveala, luna de luna, saptamana dupa saptamana, tot felul de afaceri murdare, legate de retrocedari ilegale, coruptie, trafic de arme, improprietarirea proprie cu casa, spalare de bani, evaziune fiscala prin reteaua Blejnari, mafie imobiliara sustinuta politic, gratieri suspecte si repetate ale unor infractori cu multiple infractiuni grave si multe alte blestematii.

Cand naiba sa lupte “justitia independenta” cu mafia si coruptia cand era atat de ocupata sa albeasca, sa dea NUP sau sa faca dosite si uitate dosarele penale ale familiei Bosescu? Indiferent ce “solutie” va aplica justitia in acest caz este destul de limpede implicarea si a lui Troian (manca-ti-as), ceea ce ne face sa credem ca ulciorul a mers de mai multe ori la apa si ca de fapt “vanzarea de libertate” era deja o rutina in clanul Bosescu.

Putinele cazuri de arestari ale unor oameni politici au fost mai mult pentru a inlatura adversari politici considerati incomozi; nu spunem ca nu au fost corecte, dar sunt prea putine si prea “directionate”. Practic am asistat o perioada cand camarila politica a lui Troian Bosescu, aflata la putere nu avea nici un arestat pe cand din opozitie erau arestati mai multi politicieni.

Altfel spus, Troian Bosescu s-a folosit de institutiile statului ca de niste arme politice. Arestand selectiv si numai din randul opozantilor regimului Bosescu, acesta facea un joc de intimidare si uneori chiar si de santajare a adversarilor politici. Nu de putine ori, Troian Bosescu a reusit sa provoace prin santaj, plecarea unor politicieni pe care ii avea la mana cu informatii compromitatoare de la partidele in care erau in acel moment inregimentati la partidul sau ori la partidele satelit pe care indirect tot el le controla.

In politica sunt anumite reguli nescrise ca si in sport spre exemplu, si numai cei lipsiti de caracter isi permit sa incalce aceste reguli. Troian Bosescu este cel care a incalcat pana la refuz aceste reguli si a folosit orice mijloace, indiferent cat de mizerabile sau de murdare erau acestea. Nu am vazut pe nimeni sa intrebe doar atat: daca era un adversar politic al lui Bosescu in situatia in care este el acum, legata de fratele sau, va puteti macar gandi sau imagina cata agitatie ar fi facut acum Troian Bosescu si circul sau de maimute surexcitate?

Sursa: Glasul-Moldovei.blogspot.md

PS: Acesta este um pamflet si trebuie privit ca atare

Exit mobile version