Site icon Glasul.info

Victor Ponta sau Mr. Part de la Pirtesti

Victor Ponta sau Mr. Part de la Pirtesti, Foto: Glasul-Moldovei.blogspot.com

Victor Ponta sau Mr. Part de la Pirtesti, Foto: Glasul-Moldovei.blogspot.com

In ziarul online “Tricolorul” am gasit un articol care ne-a atras atentia. De-a lungul timpului s-a speculat mult asupra originii lui Victor Ponta si s-au emis mai multe ipoteze, unele dintre ele mai mult sau mai putin verificate asa cum trebuie.
Iata deci ce au aflat cei de la ziarul Tricolorul:

Publicaţia noastră a mai scris despre originile tenebroase ale familiei lui Victor Ponta. Mama lui, Cornelia Naum, se pare că e aromâncă – deşi unii susţin că e evreică, o cheamă Naumovici. Nu se prea ştie mare lucru despre tatăl lui. Iată ce ne-a comunicat un personaj cunoscut: 

„Ţiganii din comuna suceveană Pîrteşti se laudă aşa: «Ponta e de-al nostru. Ta-su s-a născut aici, în Pîrteşti»”. Tot ce e posibil, dacă ne uităm la faţa de babă asiatică şi cu nas borcănat. E clar că specimenul e o corcitură – dar una extrem de urîtă.

Iată ce ne-a mai spus interlocutorul nostru: „Ştiţi cum a început cariera acestui avorton? În adolescenţă, el locuia, cu familia, într-un bloc din Cartierul Pajura, la etajul IX.

Cu un etaj deasupra, aşa cum aţi mai scris, locuia Emil Constantinescu. Nevasta acestuia era mare cucoană, nu se obosea să ducă gunoiul la ghenă, mai ales că, uneori, liftul nu funcţiona. Şi atunci, îl ducea Victoraş! În ultimul an de facultate, micul gunoier a trimis-o pe mă-sa la vecina Nadia Constantinescu, să o roage să-l aranjeze şi pe fi-su, pe undeva. Zis şi făcut! Aşa a ajuns pitecantropul la Judecătoria Sectorului 5, apoi la Judecătoria Sectorului 1 şi, în 1998, la Parchetul General, totul ilegal. După care, în mandatul de preşedinte al Ţapului, cu sprijinul şi la ordinul SIE, a voiajat prin toată lumea”.

Poate şi din pricina asta impostorul a fost poreclit, într-un pamflet apărut în „Tricolorul”, Mr. Pîrţ.
 

Sursa:
[1] http://www.ziartricolorul.ro/noi-nu-zicem-ca-i-asa-dar-puteti-verifica-tatal-lui-victor-ponta-era-tigan-din-pirtesti-jud-suceava/ apud Glasul-Moldovei.blogspot.com

Exit mobile version