RSS

Ion Coja: "Marx & Engels ne-au c…

După 1990, pe Interne…

După Bogdan Diaconu, apare o nou…

Alternativa Dreaptă s…

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

Deși este un demers nelegal și a…

Dezbinarea românilor …

Monica Macovei se face vinovată …

Printr-o dublă măsură…

Liderii antiromâni ai UDMR din j…

Protestul românilor f…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Kelemen Hunor – Maghiarii trebuie sa isi recupereze “pamantul natal”

Print Friendly, PDF & Email

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a afirmat ca maghiarii trebuie sa continuie calea pe care au urmat-o de 25 de ani si sa-si recupereze “pamantul natal”.

“Trebuie sa continuam pe aceasta cale pas cu pas pentru a recupera pamantul natal. Aceasta alianta  a fost creata acum 25 de ani ca să lucreze pentru noi si dupa 25 de ani e nevoie de aceasta alianta.”, a spus Kelemen Hunor in timpul sedintei Consiliului Reprezentantilor Unionali de la Targu Mures

Iata ca se dovedeste inca o data, daca mai era nevoie cumva de asta, ca programul UDMR dintotdeauna a fost acela de destabilizare a statului unitar si indivizibil roman! Nu a fost vorba de drepturile minoritatilor ci de actiuni si activitati care vizau secesionismul, sprijinite de catre Budapesta si mult timp chiar si de catre reprezentantii tembeli ai statului roman din perioada postdecembrista.

Kelemen Hunor – Maghiarii trebuie sa isi recupereze “pamantul natal”

Trebuie rediscutata serios intrarea UDMR in legalitate. Pana la urma cine sunt acesti UDMR-isti? Nici partid, nici ONG? O adunatura de hoti si banditi, uneori mai “romani” si mai “damboviteni” decat cei mai parsivi politicieni romani! Uneori mai sovini si mai instigatori la ura decat cele mai extremiste formatiuni politice!

Exista legi facute in aceasta tara! Cand vor fi aplicate acestea si pentru UDMR? Legile din Romania nu sunt facute si pentru sovinistii si extremistii maghiari? Cum pot autoritatile romane sa ignore amenintari care fac referire la un nou Kosovo sau la un nou Targu Mures ’90? Dar unde se cred acesti indivizi? In fosta Iugoslavie sau in Siria? In vreo tara araba scapata de sub control?

Singurul politician roman care  a actionat pana acum la aceste declaratii ale lui Kelemen Hunor este Bogdan Diaconu:

“UDMR a declarat război României în scopul raptului teritorial, este momentul ca UDMR să fie scos în afara legii

Președintele UDMR a recunoscut astăzi că formațiunea sa luptă de 25 de ani pentru a ”recupera” pământul natal și că această bătălie va continua. Dacă ne uităm la retrocedările false pe filieră maghiară și la averile colosale adunate de liderii UDMR sau de alți interpuși politici, civici sau bisericești ai Budapestei, putem afirma că o parte din Transilvania a fost deja ”recuperată” de Ungaria, iar acest proces continuă cu pași repezi.
Este timpul ca statul român să oprească finalizarea pierderii Transilvaniei pe mâna uneltelor Budapestei care au devenit tot mai îndrăznețe pe măsură ce autoritățile române se dovedesc incapabile să reacționeze.
UDMR a declarat astăzi război statului român național unitar în scopul unui rapt teritorial asumat ca obiectiv principal. România nu mai poate tolera un asemenea inamic, conectat la directivele Ungariei care, la rândul ei, face jocurile Rusiei, și nici nu mai are voie să asiste pasiv la ”recuperarea” Ungariei Mari.
Când o formațiune internă se declară în conflict deschis cu statul în interiorul căruia acționează, singura soluție este scoaterea acelei grupări în afara legii. Este timpul ca UDMR să fie scos definitiv din politica românească pentru că declarațiile lui Kelemen Hunor de astăzi reprezintă asumarea la scenă deschisă de către UDMR a combaterii statului român în scopul raptului teritorial al Transilvaniei.
Partidul România Unită va depune la Parlament proiectul de lege de scoatere a UDMR în afara legii considerând că, de la acest moment înainte, nu mai poate fi vorba de acceptare a UDMR în cadrul constituțional românesc, toleranța în acest caz însemnând cedare de teritoriu românesc.”, a scris deputatul Bogdan Diaconu pe contul sau de Facebook.

Nota noastra: O foarte mare vina o au toti politicienii romani! Trebuia pana acum in Romania vot obligatoriu si astfel struto-camila numita UDMR nu mai intra in Parlament si deci nici la Guvernare! Iar legea 247/2005 a fost o crima impotriva Romaniei si a proprietatilor din Transilvania! Daca Basescu si guzganii lui portocalii au fost atat de imbecili si nu au stiut sa faca o lege de ce dracu’ n-au dat macar copy paste la legea similara din Ungaria?

 

Kelemen Hunor

Kelemen Hunor

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline