RSS
«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

O tara aproape de faliment da de doua ori mai multi bani pensionarilor decat Romania

Print Friendly, PDF & Email

În ciuda faptului că protecția socială din România înghite sume care pun o presiune mare pe buget, țara noastră are printre cele mai reduse cheltuieli cu pensiile dintre statele membre UE.

Astfel, în România cheltuielile pentru pensii se ridică la 8,8% din PIB, țara noastră situându-se, la acest capitol, pe locul șapte la nivelul UE. Altfel spus, avem a șaptea cea mai redusă cheltuială cu pensiile din întreaga Uniune Europeană, conform cifrelor Eurostat, biroul de statistică al Uniunii Europene, pentru anul 2012.

O tara aproape de faliment da de doua ori mai multi bani pensionarilor decat Romania

Pe de altă parte, la polul opus, cu cea mai mare pondere a cheltuielilor cu pensiile, se situează Grecia, o țară aflată pe marginea prăpastiei. Guvernul grec a plătit, în 2012, 17,5% din PIB pentru asigurarea plății pensiilor.

Genocidul pensionarilor in Romania

Genocidul pensionarilor in Romania

Sursa:

[1] money.ro

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline