In Republica Moldova nu mai este acceptata indobitocirea promovata de catre ProTV!, sursa imagine: youtube.com, curaj.net
Romanii s-au prins cam tarziu ca ProTV-ul, pe langa propaganda unor sinistri bolsevici ca Silviu Brucan (Saul Bruckner), abonati vesnic la emisiuni televizate ce se doreau a fi “profetice” sau elucubratiile unui tradator de tara ca Lucian Mandruta, a fost promotorul unei indobitociri intentionate a romanilor printr-o promovare continua, pe alocuri agresiva chiar, a non-valorilor si a inculturii. Vechii comisari ideologici bolsevici aveau acum in mana lor o unealta strasnica pentru propaganda, mai buna decat orice altceva si-ar fi inchipuit pana la acel moment.
La inceput, cuprinsi de emotia proaspetei asa zisei libertati obtinute dupa 1989, romanii au privit cu speranta spre noile posturi de televiziune “libere”, printre care se numara in anii ’90 si ProTV-ul. Treptat insa, s-a dovedit ca sub poleiala unei asa zise televiziuni care te indemna “sa gandesti liber”, stateau de fapt niste personaje sinistre cu interese total straine de interesele neamului romanesc si de ale tarii numite Romania.
Cei de la ProTV, prin goana lor zilnica doar dupa diferite blestematii si nenorociri, faceau ca Romania sa fie prezentata la “stirile de la ora cinci” de parca in aceasta tara s-ar fi aflat iadul cu adevarat pe pamant. Prostia, incultura si toate nenorocirile posibile erau prezentate cu frenezie si daca era posibil si umflate mai mult decat ar fi fost cazul.
Se pare totusi ca in Republica Moldova oamenii s-au saturat de acest mod de a face televiziune al celor de la ProTV si au organizat un protest impotriva a ceea ce ei considera prost gust si depasire a limitelor decentei.
Aceasta a fost reacția mai multor cetățeni care au văzut în ajun la Pro TV ”știrea” că o învățătoare de la Ungheni a fost filmată în timpul unei felații cu iubitul ei.
Protestul a durat un sfert de oră, dar de la redacție n-a ieșit decît șeful pazei ca să ne avertizeze să nu urcăm pe scară, că e spațiul lor privat!
Sursa:
[1] curaj.tv
Ziua de 4 iulie 1848, acest moment marchează începutul unei etape esențiale în Revoluția Română…
Unul dintre paradoxurile antiromânismului din Ardealul teorizat de administrația maghiară în perioada dualismului austro-ungar este…
Gestul lui Nicolae Borgovan, din 2 iulie 1888, la Beiuș, este unul dintre acele momente…
"„𝐄𝐭𝐞𝐫𝐧𝐚̆ 𝐫𝐞𝐜𝐮𝐧𝐨𝐬̦𝐭𝐢𝐧𝐭̦𝐚̆ 𝐢𝐥𝐮𝐬𝐭𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐯𝐨𝐢𝐞𝐯𝐨𝐝, 𝐒̦𝐭𝐞𝐟𝐚𝐧 𝐜𝐞𝐥 𝐌𝐚𝐫𝐞!” Miercuri, 2 iulie 2025, începând cu ora 10:00,…
Alexandru Dimitrie Xenopol was born on March 24, 1847, in Păcurari, a settlement in Iași, the…
Programul manifestărilor din cadrul Zilelor Rezistenței 18-20 iulie 2025, Mănăstirea Sâmbăta de Sus Vineri 18.07:…
Leave a Comment