Site icon Glasul.info

Distrugerea Romaniei – Sistemul de invatamant

Atunci cand vorbim de razboaie multi dintre noi ne ducem imediat cu gandul la razboaiele conventionale, la arme, la sabii, sageti, armuri sau mai nou la armele de foc, artilerie sau armele de distrugere in masa. Dar inca din cele mai vechi timpuri s-au practicat si altfel de razboaie, niste razboaie invizibile dar cu niste consecinte uneori catastrofal de vizibile.

In trecut, daca voiai sa rapui definitiv un popor, o puteai face prin impunerea unei noi religii daca dusmanul tau era de alt cult religios, prin impunerea vorbirii unei noi limbi sau impunerea unei culturi complet diferite, dar cel mai simplu era sa distrugi elita acelui popor si astfel ii distrugeai cunoasterea si sistemul de invatamant.

Distrugerea Romaniei – Sistemul de invatamant

Distrugerea Romaniei - Sistemul de invatamant, Imbecilizarea populatiei
Manual de clasa a IV-a, avizat de catre Editura CARMINIS, Carmen Iordachescu

Sa dezlegam tainele textelor literare cls 4 – Ana – Carmen Iordachescu !!!?????

Daca vrei sa distrugi o tara, atunci ucide-i sistemul de invatamant. In Romania, incepand cu sfarsitul celui de-al doilea razboi mondial s-a intamplat si una si alta : rusii si comunistii ne-au distrus elita pe care au declarat-o dusman al clasei si au intemnitat-o si ucis-o iar sistemul de invatamant implementat a fost oarecum adaptat dupa modelul sovietic.

[info] Tratat de dezinformare – Vladimir Volkoff [/info]

Chiar si asa, sistemul de invatamant romanesc din timpul comunismului tot mai reusea sa scoata copii bine instruiti chiar daca totul era facut in limitele tiparului ideologiei comuniste si s-a dovedit pana la urma eficient in felul lui.

Acum insa, dupa asa zisa revolutie din 1989, Romania sufera de un grav handicap al sistemului de invatamant. Reforme care nu a fost duse pana la capat niciodata, prost concepute si prost aplicate, au fost elaborate practic in fiecare guvernare si toate aceste schimbari fara coada si fara cap au creat o confuzie si o destabilizare si mai mare in invatamantul romanesc.

 Distrugerea si destabilizarea invatamantului romanesc nu este un lucru intamplator. Asta s-a dorit de la bun inceput, inca de la asa zisa revolutie s-a dorit distrugerea sistematica a industriei, economiei, sistemului de sanatate si a sistemului de invatamant in Romania pentru ca toate aceste lucruri fac ca aceasta tara si locuitorii sai ( aia care vor mai ramane) mai usor de controlat.

Daca vrei sa distrugi o tara, atunci ucide-i sistemul de invatamant. Cum? O populatie cu o educatie slaba va vedea prea tarziu ce i se planuieste de catre o clasa politica ce este corupta si tradatoare de tara pana in maduva oaselor, o clasa politica ce este aservita si vanduta ocultei mondiale si intereselor straine de aceasta tara numita Romania.

O populatie cu o educatie slaba nu va avea un nivel bun de pregatire si de instruire si astfel nu va putea ocupa decat functii si pozitii in patura de jos a societatii ( neoficial vor deveni sclavi in societate datorita slabei lor pregatiri si instruiri intelectuale si profesionale).
Un popor cu un sistem de invatamant slab nu va avea capacitatea de a se maturiza politic si a putea distinge dintre ideologiile si programele politice bune si cele rele pentru viitorul si destinul tarii lor. Dupa cum au spus unele voci in Romania, daca am interzice celor care au sub opt clase sa voteze anumite partide din Romania ar trebui desfiintate.

Daca nu se face cu adevarat o reforma solida in invatamantul romanesc viitoarele generatii de romani vor fi unele de ignoranti si de tineri prost pregatiti si instruiti ce vor constitui doar mana de munca ieftina pentru tarile din vestul Europei. Oare nu asta s-a gandit de la bun inceput? Sa-i fortam pe romani sa-si distruga singuri industria, economia, agricultura si sistemele de sanatate si invatamant? Si cand au gasit si vulnerabilitatea constituita de clasa politica din Romania, corupta si tradatoare, si-au desavarsit aceste planuri.

[info]Autor: Fandel Mihai[/info]

[notice]Sursa: Glasul.info[/notice]

copyright-articol

Exit mobile version