„Filantropia” lui Soros a transformat SRI-ul într-un bordel masono-sionist cu drăcușorul Hell(vig) pe post de matroană

Am avut surpriza să descoperim că unii români încă nu pricep ce fel de diavol este George Soros și cât rău a făcut acesta până acum României și încă mai face. La putin timp dupa ce-a falimentat banca Angliei, Soros a declarat  : „O societate care accepta in sanul ei oameni ca mine este o societate in care ceva merge prost”…

Iată cum sună comentariul unui român făcut la articolul nostru despre posibila numire a lui Eduard Hellvig la șefia SRI-ului (MRU si Hellvig agenți „soroșiști” …. unde dracu’ ne îndreptăm cu maimuțele astea?):

„Ca a avut o bursa Soros nu vad nimic condamnabil, dar de aici si pina a umple cu noroi un om, ba a fost a lui Voiculescu, ba a avut bursa Soros, e evreu nu stiu din care categorie etc,etc mai urma sa spuneti ca face perte din nu stiu ce grup masonic ca reteta urii impotriva unui om sa fie completa.Voiam sa scot in evidenta ca n-am vazut vreun argument serios in articolul de mai sus care sa il condamne pe bietul om la neputinta preluarii acelei inalte functii.”

„Filantropia” lui Soros a transformat SRI-ul într-un bordel masono-sionist cu drăcușorul Hell(vig) pe post de matroană

Ei bine, în România acum ceva merge cumplit de prost. Sub „filantropia” lui George Soros se ascund nenumărate revoluții sau lovituri de stat, unele dintre ele de-a dreptul sângeroase și îngrozitoare, incluzand aici aproape toate revoluțiile așa zis colorate dar și multe acțiuni sub steag fals pe care diferite organizații ale lui Soros le-au desfășurat în mai multe zone ale globului.

Sub masca filantropului, George Soros a ajuns sa controleze una dintre cele mai mari și mai vaste fundații internaționale.Soros se afla la mijlocul carierei sale și se apropia de anii celor mai mari câștiguri când a început să întreprindă așa zisele acțiuni filantropice. Rolul său foarte important în accelerarea procesului de desovietizare a Europei Centrale și de Est l-au transformat într-un jucător major pe scena mondială.

Morton Abramowitz, director al institului Carnegie Endowment for International Peace, l-a numit pe George Soros:

„Singurul om din Statele Unite care are propria politică externă și care poate să o implementeze”

 

Dacă în SUA este văzut ca un om care influențează politica externă a unor țări, ba chiar și mai mult, își poate implementa chiar propria politică prin slugile sale, oare România va mai avea propria politică externă sau o va adopta pe cea a „Republicii Soros”?

Dacă Soros a stat în spatele multor evenimente care au dus la prăbușirea URSS-ului, vă dați seama cât de mult rău pot face acțiunile subversive ale unui asemenea individ? Și mereu trebuie luat în calcul cel mai important aspect … e născut la Budapesta și finanțează multe dintre așa zisele mișcări pro-autonomie din România.

Nimic nu este întâmplător, Eduard Hellvig, marioneta lui George Soros, credeți că s-a apucat din senin să vorbească despre regionalizare!!!????? Eduard Hellvig și regionalizarea României

Cititi si :Victorel Khazarel Tonta instruit de un khazar maghiar sa distruga Romania !

„Filantropia” lui Soros a transformat SRI-ul într-un bordel masono-sionist cu drăcușorul Hell(vig) pe post de matroană

Sursa/Note:

[1] „Criza economică și profeții ei, Warren Buffet, George Soros, Paul Volcker”, Charles R. Morris

 

[tp_product id=”194132746″ feed=”396″]

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

View Comments

  • Pai ce sa faca si "saracul" Iohannis, i-a numit in functie pe cei ale caror nume le-a gasit trecute in plicul primit de la Washington, altfel ar fi imediat improscat de propaganda infecta a lui Soros si apoi debarcat. Pe el ca neroman , pot sa-l inteleg, el nefiind altceva decat o marioneta mare si imobila ca un dulap, ce zambeste tamp cu dantura lui cabalina, in schimb nu pot sa-i inteleg pe acei romani din fruntea tarii , care s-au masonit si s-au vadut pt bani si functii, intereselor straine acestui neam. Practic, prin aceasta numire , baietii de la Washington ne-au aruncat SRI-ul in IAD (hell), urmeaza ceva similar si cu SIE, unde ( dupa parerea mea ) nu va fi pus MJU( Mihai Jidan Ungureanu--- numele de familie potrivindu-i-se de minune , acesta vorbind perfect maghiara), nu ca jidanul n-ar fi bun pt planurile "stapanilor coloniei"( ba dimpotriva , cred ca este "cel mai bun", din acest punct de vedere), ci pt ca este pastrat pt o functie mult mai inalta si mai importanta , anume cea de premier, de unde va avea misiunea de a pune biciul pe romani si de a instraina resursele tarii( aurul , cuprul , gazele de sist , serviciile publice si sociale). Stiu, o sa spuneti ca nu se poate asa ceva , ca doar premier e Ponta si are majoritate in Parlament. Sa fim seriosi ! Este doar o chestiune de timp , pana cand Tonta va cadea, fiind dat jos chiar de membrii propriului partid , care se vor conforma ordinelor primite de la Washington. Nu am nici un gram de simpatie fata de acest idiot penibil( jidan -khazar dupa mama, de altfel se vede ca are ochii putin migdalati ca stramosii lui khazari si tenul mai inchis), care s-a dus deunazi, val-vartej la Washington(se pare ca, din proprie initiativa ) , ca sa vada ce parere mai au despre el , "stapanii coloniei". Din intalnirile pe care le-a avut aici(doar cu fostul secretar al apararii si cu niste oameni de afaceri care i-au pus iarasi pe tapet obsesiile lor: gaze de sist , Rosia Montana, resusrsele si serviciile publice , daca se poate pe nimic), reiese clar ca "stapanii coloniei" l-au abandonat pe "pisic", nu ca acesta nu le-ar fi dat ce le trebuie , tradand interesele tarii, ci datorita ritmului lent in care ar fi facut-o, Mickey Mouse fiind fricos , nehotarat si fara cuvant, spre deosebire de masonul jidan MJU,hotarat ca un laser in scopurile lui satanice, dur si inflexibil cu oricine s-ar opune noii ordini masonice ce se preconizeaza in Romania.

  • Piticul asta de Hellvig este un fel de Nikolai Ejov, fostul sef al NKVD-ului, numit de Stalin ,doar pt ca era mai scund decat el(Stalin fiind foarte complexat de inaltimea sa) si era foarte slugarnic. In plus , era un pitic deosebit de crud si sadic.
    Desi l-a servit cu toata slugarnicia de care era in stare , fiid partas la genocidul dinte 1936-1940, Stalin s-a plictisit pana la urma de el ( ca de altfel, de toti sefii NKVD-ului), ordonand ca piticul sa fie executat dupa modelul vremii , adica cu un glonte in ceafa.
    Cum istoria este ciclica , poate ca cine stie………….

Recent Posts

1 Mai 1359 – Recunoașterea Mitropoliei Țării Românești, cu sediul la Curtea de Argeș, de către Patriarhia din Constantinopol

După o lungă perioadă conflictuală cu regatul Ungariei, care făcea presiuni chiar mai mari decât…

o zi ago

EXCLUSIV! Silvestru Șoșoacă reclamat AIUREA la CNCD pentru antițigănism?

Viața lui Dumitru-Silvestru Șoșoacă nu este ușoară nici măcar după excluderea sa din propriul partid,…

2 zile ago

29 Aprilie 1459 – Tragerea în țeapă a negustorilor din Brașov, de către domnitorul Vlad Țepeș

La 24 aprilie 1459, peste 40 de negustori din Brașov au fost trași în țeapă…

3 zile ago

28 Aprilie 1502 – Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui Ștefan cel Mare – „Die Kronicke des Stephan Voyvoda”

La 28 aprilie 1502 Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui…

4 zile ago

Fenomenul Seghedin, la fel de cutremurător ca Fenomenul Pitești

În conștiința colectivă recentă a poporului român, Fenomenul Pitești are o mai mare rezonanță decât…

4 zile ago

27 Aprilie 1956 –  Ana Pauker a susținut cu tărie că trebuie să se elibereze pașapoarte tuturor persoanelor care vor să plece în Israel

Din Stenogramele ședintelor Biroului Politic al Secretariatului Comitetului Central al PMR (n.r. Partidul Muncitoresc Român),…

4 zile ago