Categories: Tradatorii Romaniei

Ion Coja: „APELUL ROMANILOR…. Dupa 10 ani, la fel de actual! La fel de grava situatia!”

Apelul Romanilor catre:
– oamenii de buna credinta din lumea larga, scriitori, artisti, savanti, lideri de opinie si constiinta civila,
– guvernele si parlamentele de pretutindeni, organizatiile internationale preocupate de pacea si securitatea lumii,
– catre credinciosii si ierarhii tuturor religiilor, pentru a le aduce la cunostinta o faradelege de o gravitate maxima pentru viitorul planetei noastre, o veritabila crima impotriva umanitatii pentru care se fac vinovate acele organizatii si institutii ale comunitatii evreiesti care au conceput si pun in aplicare proiectul de incetatenire si stramutare in Romania a unui milion de evrei, fara stirea si fara acordul poporului roman.

Ion Coja: „APELUL ROMANILOR…. Dupa 10 ani, la fel de actual! La fel de grava situatia!”

Deja, in momentul de fata, peste 500.000 (cinci sute de mii) de evrei au devenit cetateni romani, cu toate drepturile acordate de acest statut, inclusiv dreptul la proprietate, iar romanii nu stiu nimic despre aceasta invazie.

Consideram ca ne aflam in fata unui act de agresiune la adresa statului si a poporului roman, o agresiune cu totul atipica, nemaiintalnita, fara precedent in analele istoriei planetare. Legislatia romaneasca si internationala nu a putut preconiza si lua in calcul modalitatea perfida si lasa, cinica si nerusinata pe care au imaginat-o strategii evreimii mondiale.

De aceea consideram ca este cu totul indreptatit ca, în viitorul cel mai apropiat, legislatia din Romania si cea internationala sa emita legi si masuri cu caracter retroactiv pentru a respinge si anihila consecintele invaziei evreiesti in Romania. In momentul de fata nu putem aprecia cine este, din punct de vedere juridic, autorul agresiunii, al planului, deopotriva imoral si iresponsabil, de stramutare in Romania a unui numar de evrei suficient de mare pentru a provoca in Romania o catastrofa demografica, un genocid anti-romanesc, pe cat de discret, pe atat de eficient.

Strategia acestui proiect criminal este urmatoarea:

Cu concursul guvernelor de după 1990 si al principalelor mijloace de informare in masa (ziare, posturi radio-tv) din Romania, care cenzureaza toate stirile si informatiile tangente la acest subiect, incetatenirea evreilor se face in secret, in cea mai mare taina;

In prima faza, evreii incetateniti nu se grabesc sa se instaleze in Romania, dar au grija sa cumpere toate valorile imobiliare (apartamente, case, terenuri, spatii comerciale, de productie etc.) accesibile. De cativa ani buni, piata imobiliara din Romania a devenit monopolul unor firme evreiesti.

La inceput, se vor stabili in Romania evreii in varsta, motivand ca vin sa-si traiască ultimii ani de viata in Romania, sa-si cheltuiasca pensia in Romania, ceea ce pentru multi romani naivi va face suportabila si chiar tentanta ideea „revenirii” evreilor in Romania.

[tp_product id=”194108919″ feed=”396″]

Ulterior, cand se va implini numarul (un milion) de evrei care si-au luat a doua sau a treia cetatenie in Romania, iar controlul evreilor asupra institutiilor publice din Romania va fi deplin, evreii vor veni cu totii „acasa”, in proprietatile lor, fara sa existe nici un temei legal pentru a li se interzice sa devina astfel o minoritate etnica suprapusa intregii societati romanesti. Asa zisul „stat de drept” va considera ca invazia evreilor este perfect legala.

In felul acesta se ajunge la situatia din 1939, cand circa doua milioane de evrei alcatuiau minoritatea etnica cea mai numeroasa si mai instarita din Romania, care domina si controla comertul, finantele si industria din Romania. Procedeele necinstite folosite de cei mai multi evrei pentru a ajunge la acest statut de privilegiati ii facusera pe evrei să devina minoritatea etnica cea mai primejdioasa si mai greu de suportat, mai antipatica, pentru toti ceilalti locuitori ai Romaniei.

Scopul final al proiectului Israel in Romania este instituirea unui control deplin asupra Romaniei si deposedarea in fapt a romanilor de teritoriul lor national. Beneficiind de experienta capatata in Palestina, liderii evrei au adoptat pentru Romania o strategie diferita, mult mai subtila, mai ingenioasa, dar cu acelasi tel: uzurparea drepturilor pe care romanii le au in tara lor si asupra tarii lor.

Banuim ca santajul a fost mijlocul prin care guvernantii nostri si principalii lideri din mass-media au fost constransi sa devina complici la un proiect anti-romanesc atat de infam si de iresponsabil, care ne pune pe noi, romanii, in fata celei mai mari primejdii cu care ne-a confruntat vreodata istoria.

Avem chiar motive sa credem ca scopul in care s-a produs rasturnarea regimului politic in decembrie 1989 a fost sa se obtina astfel conditiile propice pentru implementarea acestui proiect, criminal sub toate aspectele.

Se leaga de acest proiect cam tot ce s-a petrecut in Romania dupa 1990, ca fenomen social-economic de anvergura majora, precum depopularea Romaniei prin:

plecarea in strainatate a catorva milioane de someri romani. Prin legi si masuri aberante, acestia sunt determinati sa nu se mai intoarca in Romania;

incurajarea tinerilor sa emigreze definitiv din Romania, guvernantii nostri nefiind deloc preocupati sa le ofere tinerilor vreo speranta ca s-ar putea realiza in Romania;

descurajarea familiei si a natalitatii. In mod vizibil, cei vizati sunt romanii majoritari; prabusirea sistemului de sanatate, a asistentei medicale pentru copii in mod special;

declinul sever al nivelului de trai;

propaganda anti-romanească, antinationala, la care este angrenata toata mass-media, urmarind descurajarea si deprecierea sentimentului national, a atasamentului la valorile romanesti, la viitorul neamului romanesc;

asa-zisa democratizare a Romaniei si asa-zisul pluralism politic istituit dupa 1990, prin care asupra Parlamentului Romaniei si a vietii politice s-a instaurat un veritabil monopol exercitat de cateva partide, toate provenite din grupul de conspiratori care au organizat asa-zisa Revolutie din Decembrie 1989. Deloc intamplator, in fruntea loviturii de stat si a ceea ce a urmat s-au aflat Ion Iliescu (bunic evreu, sotie evreica), Silviu Brucan (evreu), Petre Roman (evreu), iar ceilalti doi presedinti – Emil Constantinescu si Traian Băsescu – isi ascund si ei originea evreiasca;

asa-zisa privatizare, care a diminuat drastic potentialul economic al Romaniei prin distrugerea sau instrainarea bunurilor. Privatizarea nu s-a facut in beneficiul celor care, prin truda si talentul lor, au acumulat imensele bogatii detinute de statul roman in 1990. Ci economia Romaniei s-a privatizat in beneficiul unor firme straine, cele mai multe aflate in proprietatea de facto a unor evrei;

acuzatia de holocaust adusa romanilor. Intens sustinuta mediatic, acuzatia de holocaust urmareste inducerea in mintea romanilor, in mentalul comunitar, a unui sentiment de vinovatie nationala fata de evrei, sentiment care sa-i determine pe romani sa accepte imigrarea in Romania a sute de mii de evrei ca pe o sansa de a-si rascumpara astfel greselile trecutului, crimele savarsite de parintii nostri… Crime imaginate de strategii sionismului, niciodata savarsite de români.

Cu amaraciune subliniem faptul ca acest scenariu, apocaliptic pentru poporul roman, este cunoscut si acceptat de marile cancelarii ale lumii, de guvernele din Uniunea Europeana si NATO, care de 15 ani tolereaza si accepta ca Romania sa fie guvernata de o banda de indivizi tarati sufleteste, cinici si corupti, vanzatori de neam si tara, vinovati de uriase delapidari si chiar de crime propriu-zise, infractori usor de santajat si de manipulat de cei care detin probele si secretele acestor faradelegi.

De ani de zile, clasa noastra politica se afla la ordinul celor care au pus la cale acest program de de-romanizare si aneantizare a Romaniei. Acest program, aflat azi in plina desfasurare, se apropie de momentul in care nu va mai putea fi stopat si impiedicat sa-si atinga funestul scop, sa produca efectele catastrofale dorite de initiatorii sai.

Romanii, care si-au pus intotdeauna nadejdea in bunele intentii ale Occidentului, sunt inca o data tradati si mintiti de Occidentul democratic. Dovada cea mai intristatoare s-a produs in octombrie 2003, cand, la referendumul pentru Constitutie, poporul roman a respins categoric noua Constitutie, ceea ce nu i-a impiedicat pe guvernanti, pe parlamentari, practic toata asa-zisa clasa politica, sa declare aprobata noua Constitutie.

Occidentul democratic nu a avut nimic de obiectat la felul scandalos si neruşinat in care guvernantii de la Bucuresti au incalcat legile cele mai elementare ale democratiei, ale statului de drept! Protestele romanilor nu au avut nici un ecou in Occident.

Afirmăm cu toata taria ca prevederile acestei constitutii, pe baza carora se va incerca a se legaliza invadarea Romaniei de catre evrei, nu au primit votul romanilor, al electoratului din Romania, drept care poporul roman are rezervat dreptul de a contesta oricand tot ce s-a petrecut in Romania in consecinta referendumului fraudat in octombrie 2003, inclusiv dreptul de a contesta si interzice prezenta in Romania a evreilor incetateniti dupa 1990.

Mai mult chiar: se stie acum ca asa-zisa „revolutie anticomunista” din decembrie 1989 a fost o lovitura de stat, cu caracter anti-romanesc, anti-national si anti-democratic, pusa la cale, prin buna intelegere si colaborare, de fortele malefice ale KGB si ale serviciilor secrete apusene. Ceea ce ne indreptateste pe noi, romanii, sa contestam si sa anulam orice efect al contra-revolutiei din decembrie 1989 pe care il vom considera ca aduce prejudicii drepturilor noastre de stat si popor suveran, drepturilor noastre de proprietate asupra teritoriului national si a avutiei nationale.

Tinem sa se stie de toata lumea ca proiectul Israel in Romania nu este o idee noua, recenta, ci constituie una dintre primele variante imaginate de strategii evreimii mondiale, la mijlocul secolului al XIX-lea, pentru viitorul stat al evreilor. Acel proiect, numit de istorici „Planul Cremieux-Peixotto” viza teritoriul Romaniei si al provinciei Galitia. Dupa cum se stie, in zilele noatre, evolutia evenimentelor din Palestina contrazice previziunile celor care au fondat Israelul in 1948. E foarte probabil ca din aceasta cauza liderii evrei cauta acum o solutie alternativa sau, mai probabil, complementara pentru teritoriul actual al statului evreiesc.

Strategia noua pe care au conceput-o este mult mai elaborata si mai insidioasa decat cea aplicata in Palestina si urmareste anihilarea capacitatii romanilor de a reactiona in mod solidar si coerent la aceasta agresiune imunda, lasa, nedemna, degradanta pentru conditia umana. Agresiunea evreiasca se bazeaza pe complicitatea criminala a liderilor politici, in frunte cu cei trei presedinti de dupa 1990, precum si pe tradarea ziaristilor, a liderilor de opinie, indeosebi a directorilor si proprietarilor de mass-media, de ziare si posturi radio-tv.

Acestor tradatori de tara le atragem atentia ca inca mai au posibilitatea sa-si revina si sa demaste procedeele prin care au fost fortati sa actioneze impotriva neamului lor, sa repare astfel prejudiciul adus Tarii si sa-si recapete demnitatea de om.

Aceeasi acuzatie – tradare de tara – o aducem si liderilor comunitatii evreilor din Romania, care au nerusinarea de a sustine in continuare ca evreii din Romania sunt o comunitate de 6-7ooo de membri, pe cale de a se stinge. In felul acesta ei se fac complici la agresiunea atat de murdara si de lasa abatuta asupra Romaniei. Asteptam ca evreii din Romania, acei evrei care nu agreeaza si nu sustin proiectul incriminat, care-si dau seama de consecintele acestui proiect demential, sa-si faca publica atitudinea.

Avertizam comunitatea internationala asupra faptului ca proiectul Israel in Romania pune poporul roman in situatia de legitima aparare si indreptateste pe fiecare roman la orice reactie defensiva si pedepsitoare fata de invadatori si fata de complicii acestora.

Apelul nostru, adresat comunitatii internationale, merge si spre evreii normali de pretutindeni, acei evrei care traiesc si gandesc ca niste oameni, in respectul valorilor umane consacrate de istoria si traditia tuturor popoarelor, in cultul demnitatii si al excelentei fiintei umane.

Speram ca factorii responsabili, persoane si institutii, vor utiliza toate mijloacele de care dispun pentru a-i determina pe liderii evreimii mondiale sa inteleaga ca este in interesul evreilor sa adopte un comportament rational, corect, demn si responsabil, si sa nu se amageasca, din nou, cu calcule si strategii falimentare, pe cat de paguboase pentru toata lumea, pe atat de rusinoase si de degradante pentru evrei.

Raspunderea pentru ceea ce va urma apartine integral celor care au conceput proiectul Israel in Romania si celor care colaboreaza intr-o forma sau alta la derularea acestuia. Dumnezeu sa-i ierte!

Uniunea Vatra Romaneasca

Liga pentru Combaterea Antiromanismului LICAR

Pentru conformitate,

Ion Coja

Bucuresti, 28 octombrie 2005.

Post scriptum 2015. Nu s-a produs nici o dezmintire oficiala, din partea autoritatilor romanesti sau evreiesti. Singur, Dorel Dorian, ca reprezentant al evreilor in Parlamentul României, a facut publica ideea ca aceste incetateniri sunt de fapt acte de recunoastere a cetateniei romanesti pe care evreii nu au pierdut-o atunci cand au plecat in Israel!… Un fals! O minciuna. Viza de plecare din Republica Socialista Romania nu se dadea decat dupa ce persoana in cauza semna o declaratie de renuntare la cetatenia romana.

Sursa: [1] ioncoja.ro

Nota noastra: Atat in acest articol de mai sus al prof. Ion Coja cat si in alte materiale de presa (Un milion de evrei urmeaza sa devina concetatenii noştrise vorbeste tot mai des despre aceasta invazie, o invazie care reprezinta de fapt un plan mult mai vechi, ce n-a mai fost pus in practica deoarece s-a mers pe proiectul infiintarii statului Israel in Palestina in anul 1948. 

Despre viata evreilor „de rand” din Romania nu stiu prea multe, in afara de ceea ce am auzit de la batranii nostri. Am copilarit intr-un sat din apropierea localitatii Codaesti (jud. Vaslui), un vechi mic centru comercial cunoscut pentru comunitatea evreiasca ce o avea pana pe la mijlocul secolului trecut, un targ in care taranii romani si nu numai veneau, sa-si vanda animalele, cerealele sau mici atelaje (carute, pluguri,etc).

Codaesti – judetul Vaslui – comunitate evreiasca

Majoritatea evreilor din Codaesti erau mici negustori sau mici mestesugari, ramanand si astazi cateva cladiri in care acesti evrei aveau ateliere mestesugaresti sau pentru mici reparatii (incaltaminte, textile,etc) sau mici magazine. Negustorii evrei aveau succes si pentru ca erau singurii care puteau procura marfuri de calitate superioara, beneficiind de contacte in aproape toata Europa, Orientul Mijlociu si Nordul Africii. Unii dintre evreii din Codaesti spuneau ca stramosii lor isi aveau originile in Polonia sau Rutenia ( Ucraina).

Despre evreii din Codaesti, batranii nostri au parerile impartite. Pe unii dintre ei ii regreta (n.r. pe acei denumiti evrei tsadiki), evrei pamanteni care se integrasera perfect in societatea romanesca si pe a caror copii nu-i puteai nicicum deosebi de copiii romanilor, adoptand aproape in totalitate obiceiurile si traditiile romanesti, participand activ la viata economica, sociala si culturala a comunitatii.

Insa despre evreii bolsevici/comunisti ( numiti cei fara frica de Dumnezeu) romanii isi amintesc cu groaza. Erau atat de brutali si de salbatici in actiunile lor desfasurate in numele comunismului si al „fratiei sovietice” incat au ramas in constiinta multora dintre romani, inca din cruda copilarie, ca monstri care le-au rapit parintii in miez de noapte, i-au urcat cu forta in masini negre si i-au dus undeva in locuri necunoscute de unde nu s-au mai intors nici in ziua de astazi.

Daca aceasta invazie ar fi deja ireversibila, asa cum afirma prof. Ion Coja sau alti jurnalisti care au abordat pana acum acest subiect, oare de ce fel de evrei vom avea parte: de evrei tsadiki sau de cei aidoma comunistilor care au bantuit copilaria bunicilor sau parintilor nostri?

TERRA ROMANORUM – ŢARA ROMÂNILOR – ROMÂNIA – ROMÂNI

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

View Comments

Recent Posts

29 Aprilie 1459 – Tragerea în țeapă a negustorilor din Brașov, de către domnitorul Vlad Țepeș

La 24 aprilie 1459, peste 40 de negustori din Brașov au fost trași în țeapă…

20 de ore ago

28 Aprilie 1502 – Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui Ștefan cel Mare – „Die Kronicke des Stephan Voyvoda”

La 28 aprilie 1502 Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui…

2 zile ago

Fenomenul Seghedin, la fel de cutremurător ca Fenomenul Pitești

În conștiința colectivă recentă a poporului român, Fenomenul Pitești are o mai mare rezonanță decât…

2 zile ago

27 Aprilie 1956 –  Ana Pauker a susținut cu tărie că trebuie să se elibereze pașapoarte tuturor persoanelor care vor să plece în Israel

Din Stenogramele ședintelor Biroului Politic al Secretariatului Comitetului Central al PMR (n.r. Partidul Muncitoresc Român),…

3 zile ago

27 Aprilie 1906 – Ziaristul și scriitorul Ioan Russu-Șirianu este amendat cu 40 de coroane pentru cartea „Românii din statul ungar”

După o carieră de profesor de istorie la școala pedagogică de fete la București și…

3 zile ago

CITEȘTE ȘI DĂRUIEȘTE LA TÂRGOVIȘTE: RAREȘ PRISACARIU A PRIMIT DISTINCȚIA CULTURALĂ DIN PARTEA MYOSOTIS MEDIA GROUP

Elevii și studenții târgovișteni au luat parte, pe 25 aprilie, la conferințele Citește și Dăruiește…

4 zile ago