Pamflet

Industria carnii de porc din Romania inca mai are sperante! Palatul Parlamentului este cel mai mare producator de carne de porc!

Industria carnii  de porc din Romania inca mai are sperante! Palatul Parlamentului este cel mai mare producator de carne de porc! Ne-am obisnuit de la asa zisa revolutie incoace sa ne plangem de mila, fara a intrevedea nici macar o raza de speranta pentru viitorul diverselor domenii economice din Romania.

Iata insa ca in domeniul industriei carnii de porc se vede deja o raza de speranta! Incepand cu 1989, numarul suinelor a avut o crestere intensiva in Palatul Parlamentului, rata mortalitatii reducandu-se simtitor de la an la an. Putem vorbi deja de un succes de rasunet findca numarul actual al omnivoarelor din Palatul Parlamentului a ajuns la un adevarat record.

Industria carnii  de porc din Romania inca mai are sperante! Palatul Parlamentului este cel mai mare producator de carne de porc!

Calitatea carnii lor este superioara, animalele beneficiind de conditiile cele mai bune de odihna si confort: practic toata perioada de crestere intensiva consta in relaxare, somn, mancare buna, entertainment, vizionare de filme porno, miscare cat mai putina si activitate cerebrala care tinde spre zero.

[info]Cartea alba a porcului [/info]
Un roman a dat in judecata putorile incompetente din Parlamentul Romaniei pentru ca duc țara de râpă
Industria carnii de porc din Romania inca mai are sperante! Palatul Parlamentului este cel mai mare producator de carne de porc!

 

 

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

12 iulie 1907 – Jandarmii unguri sfârtecă rochia domnișoarei Sofia Cercel pentru că avea în cusătură cele trei culori românești

Evenimentul din 12 iulie 1907, petrecut la Petroman (azi în județul Timiș), este un episod…

2 zile ago

10 Iulie 1773 – Raportul împăratului Iosif al II-lea menționa că multe familii de români au emigrat în Moldova sau Țara Românească

Raportul final al împăratului Iosif al II-lea privitor la călătoria sa în Transilvania, din perioada…

3 zile ago

10 Iulie 1667 – document scris în limba maghiară veche care menționa că pe teritoriul Austriei de azi locuiau valahi

Mențiunea de la 10 iulie 1667, într-un document redactat în limba maghiară veche, este una…

3 zile ago

10 Iulie 1466 – Încep lucrările la Mănăstirea Putna, ctitorie a lui Ştefan cel Mare

La 10 iulie 1466, au început lucrările de construcție la Mănăstirea Putna, una dintre cele…

4 zile ago