Categories: Stiri

Politica se face murdar, incorect si in general trebuie sa lupti pentru ce vrei, insa cu siguranta nu se face pe Facebook

Publicam comentariul postat de catre Tefeles Ionut la articolul Frau Merkel, mai dă-te dracu’! Nu poti incalca Constitutia Romaniei oricand ai tu chef!

Politica se face murdar, incorect si in general trebuie sa lupti pentru ce vrei, insa cu siguranta nu se face pe Facebook, spune Tefeles Ionut  in comentariul sau postat pe site-ul glasul.info, insa probabil uita complet despre cum s-au castigat de fapt anul trecut alegerile in Romania si cum de a capatat Klaus Iohannis titulatura de „Presedintele Facebook”.

„Buna ziua,

Aveti perfecta dreptate cu acest articol, si sunt 100% de accord cu d-voastra, cu o mentiune insa.
Nu putem cere fara sa si oferim. Daca spuneti ca Angela Merkel incalca constitutia cand cere solidaritate, cum putem cere noi ca ei sa-si incalce principiile pe care se bazeaza spatiul Schengen?

Nu tin cu strainii, sunt roman si imi doresc chia r foarte mult sa putem circula fara restrictii in Europa, insa trebuie privita problema din punct de vedere obiectiv.

Atata timp cat toate tarile accepta refugiati, ca parte a Uniunii Europene si noi suntem obligati sa-i acceptam. Nu se poate sa alegem regulile care ne convin, si care nu sa sarim sus si tare ca incalca Constitutia Romaniei.

Putem conditiona desigur accesul refugiatilor de intrarea in spatiul Schengen, asta da, insa sa-i refuzam complet, pe chestii ca sunt musulmani, ca se rasuceste in mormant Stefan cel Mare, ca suntem tara crestina, etc. este f undamental gresit.

Va rog sa tineti cont de mentalitatea europeana privind Romania cu tpate problemele ei, si nu de inflacararea cu care unii pe Facebook isi sutin punctele de vedere.

Politica se face murdar, incorect si in general trebuie sa lupti pentru ce vrei, insa cu siguranta nu se face pe Facebook.

O zi buna.

P.S. Conform aceeasi Constitutii pe care o aparati, desi bag mana in foc ca nici unul dintre d-voastra nu stie ce scrie in ea, am dreptul la libera opinie, asa ca daca va ganditi sa ma injurati, ma doare la basca :))))”, a postat Tefeles Ionut

 

Glasul.info

 

[tp_product id=”194109103″ feed=”396″]

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

Adrian Papahagi: „E mai mult creștinism într-un bordel din Olanda decât în Rusia!”

La Ateneul Național din Iași a avut loc dumincă, 12 mai 2024, de la ora…

18 ore ago

11 Mai 1896 – Pentru că a cântat „Doina lui Lucaciu”, învățătorul Iuliu Marcu din Ibănești, condamnat la închisoare

În Anuarul Institutului de Istorie și Arheologie Cluj-Napoca, 1983-1984 (Anul 26), dai de o serie…

2 zile ago

Antreprenorii români pierd lupta în faţa marilor retaileri

Un deputat AUR, Daniel-Sorin Gheba, atrage atenția cu privire la pericolul dispariției antreprenorilor români care…

2 zile ago

11 Mai 1762 – Magistratul din Bistrița ordona ca să fie amendați cu 40 de florini „cei care duc pe furiș AUR peste graniță”

La 11 mai 1762 la Bistrița "Guvernul ordonă ca prevaricanţii (n.r. probabil se referă la…

2 zile ago

11 Mai 1601 – Mihai Viteazul îşi face intrarea solemnă în Kosice (Cașovia)

La 11 mai 1601 Mihai Viteazul din drum dinspre Viena ajunge la la Kassa / Cașovia…

2 zile ago