Tradatorii Romaniei

Declarație halucinantă a lui Cristian Preda: „Este RUȘINOS să primim numai 1.000 de refugiați. Avem 100.000 de locuri pe litoral”

Dupa ce a votat COTELE OBLIGATORII DE IMIGRANTI europarlamentarul Cristian Preda a declarat ca vrea mult mai multi imigranti in Romania: „Este RUSINOS sa primim numai 1.000 de refugiati. Avem 100.000 de locuri pe litoral”, scrie fluierul.ro. Nu stim ce-o fi consumat europarlamentarul „roman” Cristian Preda, pentru a putea face o astfel de declaratie halucinanta, insa observam ca interesele cetatenilor romani sunt tot mai putin aparate de cei care ar trebui sa-i reprezinte in Parlamentul European sau in Parlamentul Romaniei.

Declaratie halucinanta a lui Cristian Preda: „Este RUSINOS sa primim numai 1.000 de refugiati. Avem 100.000 de locuri pe litoral”

„Cred ca in Romania nu s-a discutat serios despre capacitatile noastre.Mie mi se pare ca e rusinos sa spui ca nu poti primi, o tara de 20 de milioane, decat 1.000 de persoane.

Mie mi se pare incredibil.Pe litoral, de pilda, intr-un weekend pot sa mearga 100.000 de oameni, asta aflam de la televizor, si intreaga Romanie nu poate sa primeasca mai mult de 1.000 de persoane?Mie mi se pare ca Victor Ponta isi bate joc cand spune ca Romania nu are decat 1.000 de locuri pentru a primi refugiati”, a declarat Cristian Preda, potrivit fluierul.ro

Ni se confirma pentru inca o data in plus, faptul ca PPE-ul, formatiunea din care face parte si europarlamentarul Cristian Preda, nu este altceva decat instrumentul cel mai perfid al ocultei mondiale in Europa. Aceasta formatiune politica este generatoarea unor scandaluri legate de niste retele uriase de coruptie in mai multe tari europene, inclusiv in Romania, sustinand adevarate mafii politici prin decizii luate la cel mai inalt nivel de catre forurile Uniunii Europene.

Dupa ce mai multi activisti Soros-isti din Romania au sustinut pe fata „nevoia” artificiala a mentinerii unui acord cu FMI-ul, un acord care s-a dovedit mai mult decat dezavantajos pentru tara noastra, dar si alte masuri de aceeasi natura, precum a fost blocarea si in final practic distrugerea a tot ce era benefic pentru romani in prevederile noului Cod Fiscal, acum apare agentul globalizator Cristian Preda, care se arata dispus ca Romania sa primeasca si sa integreze in societate 100.000 de imigranti.

Am constatat cu totii, faptul ca oricarui politician roman curajos care s-a opus de-a lungul vremii unui nou acord cu mafia camatarilor internationali de la FMI, i s-au intamplat in foarte scurt numai nenorociri, ori a fost demis, ori exclus din viata politica sau chiar arestat. Frenezia cu care nou vopsitul PNL se lupta pentru un nou acord cu FMI-ul noua ni se pare cel putin suspecta:

„Din pacate nu stim ce urmeaza sa se intample. Acest acord cu FMI urmeaza sa expire in luna septembrie, ii solicitam lui Ponta, Dragnea sa ne spuna daca Guvernul a demarat negocieri cu FMI, daca nu ii cerem sa demareze negocierea unui nou acord pentru mentinerea stabilitatii economice.Lipsa acestuia ar putea avea efecte asupra economiei – cresterea costurilor de finantare.Cu un acord FMI, Romania isi reduce cu 10% cota de cofinantare, are credibilitate pe pietele externe si beneficiaza de dobanzi reduse.Romania are nevoie de un acord innoit cu FMI, BM si CE. Nu ne ofera doar fonduri suplimentare ci si ca vom ramane in parametrii stabili.”, a declarat Alina Gorghiu, co-presedintele PNL

Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

View Comments

  • cominternistii actuali din Romania sa
    faca bine sa auda ce a spus Netanyahu despre primirea refugiatilor si sa
    nu mai spuna tarilor in care traiesc ei sa faca altfel decat face tara
    lor de origine!

  • Intreb si eu:
    -daca primim refugiati, se rezolva problema din
    Orient? Se pare ca ISIS activeaza si prin Africa si Asia, ce facem
    importam toata populatia Africii si Asiei?
    -daca luam toti sirienii in UE, se potoleste ISIS?
    -de ce se pune fals problema si nu se iau masuri reale impotriva ISIS?
    -uite ca Germania si-a inchis portile si UE a ramas cu imigrantii pe cap;
    -se destrama UE?
    -pica Merkel?

    -cominternistii actuali din Romania sa faca bine sa auda ce a spus
    Netanyahu despre primirea refugiatilor si sa nu mai spuna tarilor in
    care traiesc ei sa faca altfel decat face tara lor de origine!
    http://www.presalibera.net/netanyahu-prin-primirea-refugiat…

  • M-AM DEZBRACAT DE NEPASARE, DACA SI TU TE REGASESTI IN ACEASTA SCRISOARE, DA UN SHARE, POATE VA AJUNGE LA DOMNUL PRESEDINTE!!!!!

    Scrisoare catre,
    Presedintele Romaniei

    Buna ziua, Domnule Presedinte. Am onoarea sa ajunga cuvintele mele la Dumneavoastra si asta este un lucru mare pentru un roman. Desi multi va critica si isi permit tot felul de vorbe, eu cred ca un Presedinte, este imaginea tarii, inima si vointa celor care cred in el, este omul investit de Dumnezeu, care raspunde de vietile oamenilor din respectiva tara, sunteti Presedintele Romaniei, nu a lumii si sunteti dator tarii care v-a ales, nu lumii. Sunteti parte din drapelul, pe care nu-l mai atingem de multa vreme cu emotie, asa cum faceam cand eram copii, daca va mai amintiti, fiindca faceti parte din generatia mea. Era o mandrie sa privesti drapelul si juram credinta tarii, asa cum ati jurat si Dumneavoastra, cand ati fost investit in functie. Acum am ajuns sa ne fie rusine sa spunem, ca suntem romani. Oare de ce, Domnule Presedinte? Nu este vina Dumneavoastra, fiindca ati luat o barca toata gaurita, care se scufunda cate un pic. Dar daca iubiti aceasta tara si daca viitorul si inima Dumneavoastra este legata de aceasta glie, ganditi-va ca nu doar noi trebuie sa traim si dupa noi potopul. Vin in urma copiii si nepotii nostri, care au dreptul la o Romanie, la un loc lasat de stramosii nostri, cu obiceiurile si datinile stramosesti. Traiesc departe de tara si simt foarte bine aceste lucruri. Sunt multi romani, care ar dori sa vina acasa si unii chiar foarte apti, pentru a pune umarul la ridicarea unei Romanii prospere, dar pentru asta, trebuie sa faceti schimbari Domnule Presedinte. Sa fiti ca un parinte al tarii, care pregateste un loc, pentru a-si aduce copiii acasa, nu ca un om, care doar da legi si nu-l intereseaza, daca dauneaza sau nu. In loc sa aduceti oameni straini culturii, credintei si idealurilor noastre, la porunca celor care nici nu le pasa, de existenta noastra (iubesc un animal mai mult decat un roman), motivati-i pe romani sa se intoarca, schimbati legile in legi drepte si constructive, iar banii investiti pe coclauri, investiti-i pentru acesti oameni. Faceti o campanie de ajutorare la constructia tarii noastre. Nu aveti solutii? Inca mai sunt batrani in tara, bunicii nostri dragi, care va pot povesti cum au construit ei Romania, dupa ce-l de-al doilea razboi mondial. Dumnezeu sa binecuvanteze Romania si pe Dv. Domnule Presedinte, sa va dea intelepciune si puterea de-a lua calea buna pentru romani.

    Cu respect,
    Stefania Rotariu
    https://www.facebook.com/stefania.rotariu.g

    • Scrisoarea ar avea ceva conținut, dar destinatarul nu-i bine ales. Deocamdată, vedem ca, în loc sa închege relațiile intre instituțiile de stat, le dezbina. Adică continua ce a început Boicotescu....Si mai e ceva: sa pună mana și sa citească Constituția. nu el face și desface Guverne, ci Parlamentul!

  • Acest ins creeaza voma. Se pare ca nu analfabetismul este resortul care cereaza politruci . Prostia . Acest visus care se pare ca a imbolnavit toti politicienii Europei.

  • Ba Preda prostovane, aia nu sunt refugiati din momentul cand au pus piciorul in Grecia care este o tara din spatiul Schengen.
    Doar tu ma boule esti un refugiat din calea inteligentei si a culturii ca nu cumva aceste doua sa-ti ucida prostia uriasa din capul tau cel GOOOOOL
    Pai de ce sa nu se refugieze musulmanii astia in Arabia Saudita ca aia au 3 milione de locuri de cazare cu aer conditionat chiar la Meka, loc in care viseaza sa ajunga orice musulman

Recent Posts

EXCLUSIV! Silvestru Șoșoacă reclamat AIUREA la CNCD pentru antițigănism?

Viața lui Dumitru-Silvestru Șoșoacă nu este ușoară nici măcar după excluderea sa din propriul partid,…

2 ore ago

29 Aprilie 1459 – Tragerea în țeapă a negustorilor din Brașov, de către domnitorul Vlad Țepeș

La 24 aprilie 1459, peste 40 de negustori din Brașov au fost trași în țeapă…

o zi ago

28 Aprilie 1502 – Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui Ștefan cel Mare – „Die Kronicke des Stephan Voyvoda”

La 28 aprilie 1502 Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui…

2 zile ago

Fenomenul Seghedin, la fel de cutremurător ca Fenomenul Pitești

În conștiința colectivă recentă a poporului român, Fenomenul Pitești are o mai mare rezonanță decât…

3 zile ago

27 Aprilie 1956 –  Ana Pauker a susținut cu tărie că trebuie să se elibereze pașapoarte tuturor persoanelor care vor să plece în Israel

Din Stenogramele ședintelor Biroului Politic al Secretariatului Comitetului Central al PMR (n.r. Partidul Muncitoresc Român),…

3 zile ago

27 Aprilie 1906 – Ziaristul și scriitorul Ioan Russu-Șirianu este amendat cu 40 de coroane pentru cartea „Românii din statul ungar”

După o carieră de profesor de istorie la școala pedagogică de fete la București și…

3 zile ago