Categories: Tradatorii Romaniei

Constantin Cojocaru: „KLAUS IOHANNIS ÎNCURAJEAZĂ DEPOPULAREA ROMÂNIEI!”

Conform unei ştiri publicate de Hotnews, în data de 5.10.2015, în discursul ţinut la deschiderea seminarului „Resursele umane în sănătate – dialog asupra politicilor de sănătate”, care şi-a desfăşurat lucrările chiar în incinta Palatului Cotroceni, Preşedintele Klaus Iohannis ne anunţă că mărirea salariilor medicilor şi personalului sanitar nu va opri plecarea din ţară a acestui personal. Nu salariile mizerabile, ci alte cauze îi determină pe medicii români să-şi părăsească ţara. 

Constantin Cojocaru: „KLAUS IOHANNIS ÎNCURAJEAZĂ DEPOPULAREA ROMÂNIEI!”

Iată, ce ne spune Preşedintele României:

”In primul rand, zice domnia sa, cred ca avem nevoie de un sistem sanitar fara coruptie – mare sau mica, la orice nivel si de orice fel. Pur si simplu fara coruptie. Un sistem cu reguli clare, care nici nu justifica, dar nici nu incurajeaza coruptia.

In al doilea rand, avem nevoie de un sistem care rasplateste valoarea, inclusiv sau mai ales material si stimuleaza performanta, fie ca vorbim de medicii de renume care au salvat sute si sute de vieti, fie de tinerii studenti sau rezidenti care se dedica acestei meserii nobile.”

 

Da, aşa este. Nu putem avea un sistem sanitar fără corupţie, decât dacă acest sistem, sanitar, ca şi întregul sistem social, se bazează pe reguli care nu încurajează corupţia, hoţia. Ori, întregul nostru sistem juridic este alcătuit din reguli, din legi care, la rândul lor, se bazează pe o Lege Fundamentală, Constituţia României, care ÎNCURAJEAZĂ corupţia, hoţia, însuşirea de avuţie pe căi necinstite.

Este un sistem care nu răsplăteşte valoarea, munca, performanţa. Este un sistem care răsplăteşte hoţia, capacitatea de a înşela şi a fura.

Klaus Iohannis a respins propunerea noastră de a organiza o dezbatere naţională care să accelereze procesul de adoptare a unei noi Constituţii a României, care să scoată poporul român din dezastrul economic, social şi moral în care a fost adus de Constituţia adoptată în 1991 şi revizuită în 2003. Prin această respingere, Klaus Iohannis a încurajat şi încurajează nu extincţia corupţiei, ci extinderea ei.

Nu se pot impune reguli drepte atâta timp cât Regula Fundamentală, Constituţia, este strâmbă.
Nu se poate opri depopularea României prin discursuri şi seminarii, ci prin schimbarea radicală a sistemului juridic, politic şi economic al ţării.

Autor: Constantin COJOCARU
Preşedintele Partidului Poporului
5.10.2015

 

 

[tp_product id=”163415085″ feed=”396″]

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

2 Mai 1864 – Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de stat!

2 Mai 1864 - Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de…

17 ore ago

Un istoric bulgar susține restaurarea Monumentului Eroilor Români de la Smârdan

Presa locală bulgară din Vidin relatează faptul că un istoric local sugerează ca Monumentul Eroilor…

23 de ore ago

1 Mai 1359 – Recunoașterea Mitropoliei Țării Românești, cu sediul la Curtea de Argeș, de către Patriarhia din Constantinopol

După o lungă perioadă conflictuală cu regatul Ungariei, care făcea presiuni chiar mai mari decât…

2 zile ago

EXCLUSIV! Silvestru Șoșoacă reclamat AIUREA la CNCD pentru antițigănism?

Viața lui Dumitru-Silvestru Șoșoacă nu este ușoară nici măcar după excluderea sa din propriul partid,…

3 zile ago

29 Aprilie 1459 – Tragerea în țeapă a negustorilor din Brașov, de către domnitorul Vlad Țepeș

La 24 aprilie 1459, peste 40 de negustori din Brașov au fost trași în țeapă…

4 zile ago

28 Aprilie 1502 – Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui Ștefan cel Mare – „Die Kronicke des Stephan Voyvoda”

La 28 aprilie 1502 Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui…

5 zile ago