RSS

Claudiu Târziu: Acum 30 de ani a…

Claudiu Târziu: Acum…

Cultura pe timpuri de pandemie: …

Cultura pe timpuri d…

Harta României Întregi va fi arb…

Harta României Între…

Drept la replică pentru cotidian…

După apariția pe sit…

Un renumit avocat avertizează: P…

Actualul guvern și p…

Managerul Institutului de Psihia…

Odată cu instalarea …

Naționalismul e dragoste

”Eliberează-te! Aleg…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Constantin Cojocaru: “KLAUS IOHANNIS ÎNCURAJEAZĂ DEPOPULAREA ROMÂNIEI!”

Print Friendly, PDF & Email

Conform unei ştiri publicate de Hotnews, în data de 5.10.2015, în discursul ţinut la deschiderea seminarului “Resursele umane în sănătate – dialog asupra politicilor de sănătate”, care şi-a desfăşurat lucrările chiar în incinta Palatului Cotroceni, Preşedintele Klaus Iohannis ne anunţă că mărirea salariilor medicilor şi personalului sanitar nu va opri plecarea din ţară a acestui personal. Nu salariile mizerabile, ci alte cauze îi determină pe medicii români să-şi părăsească ţara. 

Constantin Cojocaru: “KLAUS IOHANNIS ÎNCURAJEAZĂ DEPOPULAREA ROMÂNIEI!”

Iată, ce ne spune Preşedintele României:

”In primul rand, zice domnia sa, cred ca avem nevoie de un sistem sanitar fara coruptie – mare sau mica, la orice nivel si de orice fel. Pur si simplu fara coruptie. Un sistem cu reguli clare, care nici nu justifica, dar nici nu incurajeaza coruptia.

In al doilea rand, avem nevoie de un sistem care rasplateste valoarea, inclusiv sau mai ales material si stimuleaza performanta, fie ca vorbim de medicii de renume care au salvat sute si sute de vieti, fie de tinerii studenti sau rezidenti care se dedica acestei meserii nobile.”

 

Da, aşa este. Nu putem avea un sistem sanitar fără corupţie, decât dacă acest sistem, sanitar, ca şi întregul sistem social, se bazează pe reguli care nu încurajează corupţia, hoţia. Ori, întregul nostru sistem juridic este alcătuit din reguli, din legi care, la rândul lor, se bazează pe o Lege Fundamentală, Constituţia României, care ÎNCURAJEAZĂ corupţia, hoţia, însuşirea de avuţie pe căi necinstite.

Este un sistem care nu răsplăteşte valoarea, munca, performanţa. Este un sistem care răsplăteşte hoţia, capacitatea de a înşela şi a fura.

Klaus Iohannis a respins propunerea noastră de a organiza o dezbatere naţională care să accelereze procesul de adoptare a unei noi Constituţii a României, care să scoată poporul român din dezastrul economic, social şi moral în care a fost adus de Constituţia adoptată în 1991 şi revizuită în 2003. Prin această respingere, Klaus Iohannis a încurajat şi încurajează nu extincţia corupţiei, ci extinderea ei.

Nu se pot impune reguli drepte atâta timp cât Regula Fundamentală, Constituţia, este strâmbă.
Nu se poate opri depopularea României prin discursuri şi seminarii, ci prin schimbarea radicală a sistemului juridic, politic şi economic al ţării.

Autor: Constantin COJOCARU
Preşedintele Partidului Poporului
5.10.2015

 

 

[tp_product id=”163415085″ feed=”396″]
Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PAYPAL
email: RFBURSA@gmail.com

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info