Constantin Cojocaru: “KLAUS IOHANNIS ÎNCURAJEAZĂ DEPOPULAREA ROMÂNIEI!”

Conform unei ştiri publicate de Hotnews, în data de 5.10.2015, în discursul ţinut la deschiderea seminarului “Resursele umane în sănătate – dialog asupra politicilor de sănătate”, care şi-a desfăşurat lucrările chiar în incinta Palatului Cotroceni, Preşedintele Klaus Iohannis ne anunţă că mărirea salariilor medicilor şi personalului sanitar nu va opri plecarea din ţară a acestui personal. Nu salariile mizerabile, ci alte cauze îi determină pe medicii români să-şi părăsească ţara. 

Constantin Cojocaru: “KLAUS IOHANNIS ÎNCURAJEAZĂ DEPOPULAREA ROMÂNIEI!”

Iată, ce ne spune Preşedintele României:

”In primul rand, zice domnia sa, cred ca avem nevoie de un sistem sanitar fara coruptie – mare sau mica, la orice nivel si de orice fel. Pur si simplu fara coruptie. Un sistem cu reguli clare, care nici nu justifica, dar nici nu incurajeaza coruptia.

In al doilea rand, avem nevoie de un sistem care rasplateste valoarea, inclusiv sau mai ales material si stimuleaza performanta, fie ca vorbim de medicii de renume care au salvat sute si sute de vieti, fie de tinerii studenti sau rezidenti care se dedica acestei meserii nobile.”

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Da, aşa este. Nu putem avea un sistem sanitar fără corupţie, decât dacă acest sistem, sanitar, ca şi întregul sistem social, se bazează pe reguli care nu încurajează corupţia, hoţia. Ori, întregul nostru sistem juridic este alcătuit din reguli, din legi care, la rândul lor, se bazează pe o Lege Fundamentală, Constituţia României, care ÎNCURAJEAZĂ corupţia, hoţia, însuşirea de avuţie pe căi necinstite.

Este un sistem care nu răsplăteşte valoarea, munca, performanţa. Este un sistem care răsplăteşte hoţia, capacitatea de a înşela şi a fura.

Klaus Iohannis a respins propunerea noastră de a organiza o dezbatere naţională care să accelereze procesul de adoptare a unei noi Constituţii a României, care să scoată poporul român din dezastrul economic, social şi moral în care a fost adus de Constituţia adoptată în 1991 şi revizuită în 2003. Prin această respingere, Klaus Iohannis a încurajat şi încurajează nu extincţia corupţiei, ci extinderea ei.

Nu se pot impune reguli drepte atâta timp cât Regula Fundamentală, Constituţia, este strâmbă.
Nu se poate opri depopularea României prin discursuri şi seminarii, ci prin schimbarea radicală a sistemului juridic, politic şi economic al ţării.

Autor: Constantin COJOCARU
Preşedintele Partidului Poporului
5.10.2015

 

 

[tp_product id=”163415085″ feed=”396″]

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Cumpara produse romanesti, nu imbogatesti taranul dar il ajuti sa supravietuiasca

lun oct. 5 , 2015
Piața liberă influențează economia; precupeții la loc de cinste, producătorii la margine de piață. O raită prin piața agroalimentară nu strică nimănui, chiar și pentru mișcarea zilnică, benefică pentru sănătate. Dar la cumpărături majoritatea cetățenilor parte și de distracție. Mă plimb printre mesele pline, de fabricație pur românească, ciment mozaicat, model 1960 și ceva.Observ […]
Cumpara produse romanesti, nu imbogatesti taranul dar il ajuti sa supravietuiasca

Poate vă place și:

libris.ro