Categories: Patriotism

Lupta continua. Inaltam Tricolorul Romanesc in Harghita si Covasna

Obiectiv: o mie de steaguri tricolore pentru Inima Tarii. De 1 Decembrie. O mie de Romani pentru Romani. Imbracarea Harghitei si Covasnei in mantia sfanta a Drapelului National este prioritatea noastra. O mie de tarani si oraseni vor primi Drapelul, o mie de copii romani vor creste alaturi de el pentru a nu uita ca au sange romanesc. Voi toti sunteti chemati la aceasta lupta, Tara va renaste din cea mai adanca rana, din cea mai adanca suferinta.

Lupta continua. Inaltam Tricolorul Romanesc in Harghita si Covasna

Impreuna cu fratele meu de credinta si ideal romanesc, Florin Palas din Tara de Lupta a Fagarasului, am pornit pe un drum. Vom merge pana la capat. Alaturi de noi sunteti voi, cei care credeti in Hristos si in viitorul Neamului Romanesc, cei care credeti ca acesta lupta nu este in zadar.

Dragi prieteni, stiu ca nu va este usor, fiecare dintre voi aveti probleme personale, multi dintre voi sunteti macinati de grijile zilei prezente si a celei de maine. Cu toate astea eu am incredere in sufletul vostru de roman. Impaturiti un steag tricolor, puneti-va o parte din suflet in el si trimiteti-l in Harghita si Covasna de Ziua Nationala. Cu voia voastra vom fi ai vostri mesageri.

Stegurile tricolore se centralizeaza in Brasov la adresa mea (Tirnoveanu Mihai, str. Liviu Cornel Babes, nr.15, bl. 20, sc. C, ap.1, Cod Postal 500423, tel. 0722566606) si la sediul ziarului „Cuvantul liber” din orasul Targu-Mures.

De 1 Decembrie, vom darui Inimii Tarii steaguri tricolore. Copiii romani vor creste cu ele in casa, langa Icoana.
Doamne ajuta, romani!

Autor/Foto: Mihai Tirnoveanu

 

[tp_product id=”163415053″ feed=”396″]

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

View Comments

    • Sunt zone in Transilvania in care nu ti se vinde nici o paine daca nu o ceri in ungureste. UDMR acest partid instigator ar trebui scos in afara legii pentru ca ei nu fac altceva decat sa instige si mai mult, nu mai vorbesc de vreun ajutor pe care l-ar face tarii. Iar toti acesti politicieni UDMRisti sunt platiti din banii contribuabililor. Acum, ca sa-ti raspund la intrebare: nu, sunt zone in Romania in care NU FLUTURA STEAGUL ROMANIAEI. BRAVO CELOR CARE ADUC PUTINA LUMINA IN INIMILE CELOR DIN ACESTE ZONE.

  • Ma moldovenilor sadeti potoliti ca va cam minca-n cur de altii saau sinteti pusi de altii si indrumati gresit .Se apropie un an electoral si da bine nationalismul .MA BOILOR SPITALE U AVEM ,AUTOSTRAZI NU ,,LOCURI DE MUNCA PUTINE POLITICIENII NE COSTA MULT PREA SCUMP PENTRU CEEA CE FAC N SCHIMBUL SALARIULUI ASTEA SA LE VEDETI BOILOR PUTUROSI SI PROSTI CE SINTETI DACA ATI MUNCI MAI MULT NU ATI AVEA TIMP DE ASEMENEA PORCARII

    • Este mai usor sa scuipi decat sa mangai, nu-i asa? Daca tu nu esti in stare sa faci asa ceva mai bine taci, vei parea destept si vei lasa pe altii sa faca. Acum e prea tarziu pentru ca deja ai scris prostiile tale. In prostia ta nu are importanta daca crestinismul in Romania se destrama sau toata Romania, important ca vei avea "drumuri". Daca tu ai uitat de unde se trage romanul, unde isi are radacina, sunt alti romani care nu au uitat. Mai bine ai pune un steag pe balcon sau la poarta casei, iti va face cinste. Mai sunt si din astia ca tine care cred ca ceva frumos nu poate fi frumos fara o conspiratie in spatele lucrurilor. Sunt multe tari in care cetatenii sunt mandrii ca sun cetateni ai tarii si isi pun steaguri la poarta casei. Probabil ca tu nu ai iesit din gaura in care locuiesti si nu stii ce se afla dincolo de bulamacul portii. Daca esti roman atunci "desteapta-te romane"!!!

Recent Posts

La 18 mai 1849 începea „A doua bătălie de la Abrud”

Atât prima cât și A doua bătălie de la Abrud se învârt în jurul maiorului Imre Hatvani,…

10 ore ago

25 Mai 2024 – O nouă manifestare la Castanul Unirii de la Vişan!

O nouă "lecţie de istorie" adevărată va fi susţinută sâmbătă, 25 mai 2024, începând cu…

20 de ore ago

17 Mai 1936 – A avut loc deschiderea pentru public a Muzeului Satului Românesc la inițiativa profesorului Dimitrie Gusti

"Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” este denumirea atribuită prin Hotărârea Guvernului României nr. 742/2003,…

21 de ore ago

17 Mai 1923 – A avut loc inaugurarea Mormântului Ostașului Necunoscut în Parcul Carol, printr-o ceremonie impresionantă

Într-o zi de joi, pe 17 Mai 1923, de Ziua Eroilor și de Ziua Înălţării…

o zi ago

Interviu cu maestrul DAN PURIC | VIDEO

Acestea au fost întrebările: Hristos a înviat! Vă mulțumesc că ați acceptat invitația noastră. Despre…

o zi ago

17 Mai 1919 – Teodor Pirici, olteanul care a eliberat Aradul

La data de 17 mai 1919, locuitorii Aradului întâmpinau cu multă lumină în ochi și căldură…

o zi ago