Un deputat face acuzatii grave: „INCREDIBIL! Noaptea cand Tara a fost la un pas de disolutie!”

Deputatul PSD Ninel Peia, doctorand al Academiei Nationale de Informatii „Mihai Viteazul”, face niste acuzatii extrem de grave legate de o conspiratie prin care se dorea „spargerea Tarii in trei Republici”. Despre asemenea planuri oculte avertiza chiar si generalul Mircea Chelaru in 31 octombrie 2000, iar pe 1 noiembrie 2000 si-a dat demisia din functia de sef al Marelui Stat Major al Armatei ( sau este posibil sa fi fost obligat sa-si dea demisia? ).

Un deputat face acuzatii grave: „INCREDIBIL! Noaptea cand Tara a fost la un pas de disolutie!”

Deputatul Ninel Peia descrie intr-un articol postat pe site-ul sau personal ninelpeia.ro niste aspecte care daca se vor dovedi adevarate confirma suspiciunile mai vechi in legatura cu actiunile subversive pe care dusmanii Romaniei le tot intreprind inca de dinainte de lovitura de stat din 1989.

„Dragii mei, cu totii va aduceti aminte de noaptea in care Piata Universitatii a fost ocupata de circa 30.000 de romani care, sub emotia creata de incendiul criminal (pentru ca, fara doar si poate, acolo a fost vorba despre o mana criminala si nu un accident nenorocit) cereau, sufocati de lacrimi, schimbari majore in conducerea si institutiile Tarii.

Ei bine, dragi romani, acolo, numai gestul unui om politic si un noroc incredibil a facut ca Romania sa scape de un plan diabolic: spargerea Tarii in trei Republici. Planul, croit de minti machiavelice (am ceva informatii care spun ca el a fost conceput in laboratoarele unei Universitati de la Budapesta, ceea ce nu mai mira pe nici un roman de buna credinta), totul trebuia sa plece de la aceasta mare manifestatie “civica si spontana”., a scris deputatul Ninel Peia

Deputatul Ninel Peia dezvaluie ca in noaptea in care au iesit 30.000 de manifestanti in strada existau si indivizi infiltrati care doreau sa provoace destabilizare, incitand la incendierea  Ministerului de Interne, a Primariei Sectorului 4, a Guvernului si a Parlamentului Romaniei:

„Pe scurt, in acea noapte, indivizi infiltrati printre manifestanti (s-au notat cazuri de cetateni germani, lucru nou pentru miscarile de strada din Romania), bazandu-se pe forta degajata de peste 30.000 de oameni, urmareau incendierea Ministerului de Interne, a Primariei Sectorului 4, a Guvernului si, mare atentie, a Parlamentului Romaniei (pazit in aceea noapte de doar 9 jandarmi).

(…)

Repet, tinta finala pentru acea noapte era Parlamentul Romaniei. Nici Jandarmeria nu ar fi putut face fata celor peste 30.000 de oameni, iar nimeni nu ar fi scos Armata in strada, care oricum ar fi pactizat cu poporul din strada. Practic, aveau o tinta foarte usoara. Infiltratii, pregatiti pentru astfel de actiuni, ar fi dus la bun sfarsit primul pas al acestui diabolic plan cu maximum de succes”, mai adauga deputatul Ninel Peia

Cititi intreg articolul pe ninelpeia.ro

Foto: deceneuinteleptul.wordpress.com

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

View Comments

Recent Posts

EXCLUSIV! Silvestru Șoșoacă reclamat AIUREA la CNCD pentru antițigănism?

Viața lui Dumitru-Silvestru Șoșoacă nu este ușoară nici măcar după excluderea sa din propriul partid,…

9 ore ago

29 Aprilie 1459 – Tragerea în țeapă a negustorilor din Brașov, de către domnitorul Vlad Țepeș

La 24 aprilie 1459, peste 40 de negustori din Brașov au fost trași în țeapă…

o zi ago

28 Aprilie 1502 – Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui Ștefan cel Mare – „Die Kronicke des Stephan Voyvoda”

La 28 aprilie 1502 Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui…

2 zile ago

Fenomenul Seghedin, la fel de cutremurător ca Fenomenul Pitești

În conștiința colectivă recentă a poporului român, Fenomenul Pitești are o mai mare rezonanță decât…

3 zile ago

27 Aprilie 1956 –  Ana Pauker a susținut cu tărie că trebuie să se elibereze pașapoarte tuturor persoanelor care vor să plece în Israel

Din Stenogramele ședintelor Biroului Politic al Secretariatului Comitetului Central al PMR (n.r. Partidul Muncitoresc Român),…

3 zile ago

27 Aprilie 1906 – Ziaristul și scriitorul Ioan Russu-Șirianu este amendat cu 40 de coroane pentru cartea „Românii din statul ungar”

După o carieră de profesor de istorie la școala pedagogică de fete la București și…

3 zile ago