Site icon Glasul.info

ZIUA DE NASTERE A ROMANIEI, INTERZISA LA COTROCENI!

ZIUA DE NASTERE A ROMANIEI, INTERZISA LA COTROCENI!, foto: magazincritic.ro

ZIUA DE NASTERE A ROMANIEI, INTERZISA LA COTROCENI!, foto: magazincritic.ro

Klaus Iohannis este primul conducator de stat din istoria lumii, sper si ultimul, care refuza sa dea onorul cuvenit, zilei de nastere a natiunii pe care o conduce. Inscrisa in Calendarul Istoriei Nationale si rastignita pe sute de ani de suferinta si jertfe, aceasta zi este actul nostru de identitate in fata lumii si a lui Dumnezeu. In fata generatiilor viitoare!

Palatul Cotroceni nu este camera de dormit a lui Klaus Iohannis, este Resedinta Prezidentiala a Natiunii Romane, este locul unde trebuie sa se arboreze Tricolorul, sa se intoneze Imnul National, iar intreaga ceremonie de 1 Decembrie sa fie spre cinstirea si pomenirea martirilor si eroilor nostri, sangele lor fiind temelia si bolta din care s-a ivit fiinta nationala.

ZIUA DE NASTERE A ROMANIEI, INTERZISA LA COTROCENI!

Nesocotirea si sfidarea stravechilor legi ale stramosilor, dispretul si blasfemia, ofensa de neiertat si batjocorirea Zilei de nastere a Romaniei, ii retrag lui Klaus Iohannis dreptul de a mai reprezenta natiunea noastra. Nu este demn si moral de a mai purta insemnele voievozilor romani, destinul sau fiind acela de dascal.

Klaus Iohannis, Ziua Nationala a Romaniei se sarbatoreste prin ea insasi, este mai presus decat tine, are duhul infinit al vechilor si noilor spirite romanesti. Ramane zeitatea noastra tutelara!

Laurian Stanchescu, scriitor şi jurnalist

Sursa/Foto: magazincritic.ro

Exit mobile version