Site icon Glasul.info

Emil Boc, ironizat pe pagina sa de Facebook: “A venit guvernatorul Romaniei in vizita,ca numai ca un ambasador nu se comporta si voi politicieni lipsiti de sira spinarii faceti plecaciuni.Pfui.”

Fostul prim ministru al Romaniei, Emil Boc, actualul primar al orasului Cluj, a primit joi vizita lui Hans Klemm, ambasadorul  Statelor Unite ale Americii in Romania.

Miercuri, 25 februarie,  ambasadorul Hans Klemm si sotia sa, Mari, au vazut la Apahida, langa ‪‎Cluj‬-Napoca, legumele romanesti eco, delicatesele preparate din ele, dar si cateva dintre sere. Din 2013 pana la sfarsitul anului trecut, cooperativa a livrat peste 1400 de tone de legume, potrivit U.S. Embassy Bucharest.

Emil Boc, ironizat pe pagina sa de Facebook: “A venit guvernatorul Romaniei in vizita,ca numai ca un ambasador nu se comporta si voi politicieni lipsiti de sira spinarii faceti plecaciuni.Pfui.”

“In aceasta dimineața am avut onoarea de a primi vizita Excelenței Sale, Dl. Hans G. Klemm, Ambasadorul Statelor Unite ale Americii in Romania.

In cadrul intrevederii de la Primaria Cluj-Napoca am prezentat profilul universitar, economic și multicultural al Clujului, precum și proiectul Cluj Innovation City. Brandul municipiului nostru este “Universitatea” iar avantajele competitive care decurg din acest profil sunt incontestabile.

Am prezentat, de asemenea, direcțiile principale ale Strategiei Municipiului Cluj-Napoca pana in 2020, strategie care are in centru conceptul de calitate a vieții, cu impact pozitiv pentru locuitori, turiști sau investitori.
Mai multe informații despre vizita Ambasadorului SUA la Cluj, pe pagina U.S. Embassy Bucharest.”, se arata intr-un comunicat publicat pe pagina de Facebook a lui Emil Boc 

Un utilizator al retelei de socializare nu a putut scapa ocazia de a-l ironiza putin pe Emil Boc:

“A venit guvernatorul Romaniei in vizita, ca numai ca un ambasador nu se comporta si voi politicieni lipsiti de sira spinarii faceti plecaciuni. Pfui.”, a postat Cotinghiu Cosmin Lucian pe pagina de Facebook a lui Emil Boc

Glasul.info

"A venit guvernatorul Romaniei in vizita, ca numai ca un ambasador nu se comporta si voi politicieni lipsiti de sira spinarii faceti plecaciuni. Pfui.", a postat Cotinghiu Cosmin Lucian pe pagina de Facebook a lui Emil Boc
“A venit guvernatorul Romaniei in vizita, ca numai ca un ambasador nu se comporta si voi politicieni lipsiti de sira spinarii faceti plecaciuni. Pfui.”, a postat Cotinghiu Cosmin Lucian pe pagina de Facebook a lui Emil Boc
Exit mobile version